2777
2789
عنوان

رشته ی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی آموزش ابتدایی آینده داره؟ من برم ثبت نام یا باز زانوی غم بغل بگیرم؟

ببین به خودت بستگی داره عزیزم 

باور کن امید داشته باشی تلاش کنی چرا نشه

علوم تربیتی _ آموزش ابتدایی _مشاوره

به نظرم رشته های خوبین❣️

ببین به خودت بستگی داره عزیزم  باور کن امید داشته باشی تلاش کنی چرا نشه علوم تربیتی _ آموزش ا ...

کاش همه مثل شما امید بدن ب آدما

امروز آنقدر حرفای منفی شنیدم ک الان شما باعث شدی همشو فراموش کنم

دنیا ب آدمایی مث شما نیاز داره

ممنون بابت انرژی مثبتی ک دادی بهم‌عزیزم:))))

سلام دوست عزیز شما فرض کن من چند سال آینده ی خودتم که دارم باهات صحبت میکنم خوب گوش کن:من سه سال پشت کنکور بودم و مدام اون روزا فکرم رو با هرچیزی مشغول میکردم و حال روحی بدی داشتم و همش تو خونه بودم و از شرایطی که داشتم به شدت ناراضی بودم در حالیکه خانواده مدام فشار میاورد که درس بخون کنکور قبول بشی من مدام اصرار داشتم درس نخونم برای اینکه موفق بشم واقعا تلاش نکردم واقعا درس نخوندم که اگ میخوندم.... من در سن ۲۱ سالگی با اصرار خودم وارد دانشگاه آزاد شدم و رشته آموزش ابتدایی شرط معدل رو خوندم و الان ترم آخرم ازدواج کردم و بچه دار شدم و با وجود بچه و خانه داری و همه میدونن چقدر زحمتت زیاد میشه وقتی ازدواج میکنی بچه هم داری اما با این وجود درس و دانشگاه خوندم و نمراتمم عالیه چون واقعا خاستم و حالا تنها راهی که در مقابلمه اینه که آزمون استخدامی شرکت کنم که اونم باید در حده کنکور تازه بالاتر درس بخونی چون رقابت بر سر به دست اوردن شغله و همه خودکشی میکنن انقدر درس میخونن به این راحتیا نیست قبولیش و توی این روزا که دیگ این راه رو انتخاب کردم مدام یه حسرت تو دلمه همیشه میگم من میتونستم اما تلاش نکردم و خانواده من شرایط رو برام مهیا کردن اما من استفاده نکردم درسته خونمون کوچیک بود برادر خاهرمجرد داشتم و اتاق جداگانه هم نداشتم ولی توی اون شرایط هم باز میشد توی کنکور موفق شد واقعا میشد اگ خودم میخاستم اما رفته بودم تو فاز افسردگی و همش به زمین و زمان فحش میدادم الان میفهمم اشتباه کردم ولی اگ اگ اگ برگردم عقب بخدا میشینم درس میخونم یک سال فقط یک سال بکوب میخونم و بعد نتیحه اش هرچی شد دیگه میرم تا تهش ولی دیگ حداقل حسرت نمیخورم که میتونستم ولی تلاشمو نکردم و مطمئنم وقتی تمام تلاشتو بکنی حتمااا نتیجه رضایت بخش خواهد بود باور کن ازت خاهش میکنم باور کن موفق میشی فقط کافیه روزی ۸ ساعت اما با کیفیت درس بخونی بخدا کافیه من رشتم تجربی بود و واقعا میشد با روزی خ ساعت بهترین رشته قبول شد اما باید بیشتر تست کار کنی رمز موفقیت فقط تسته فقط تست بخدا بشین بخون هیچ موقع شرایط اینحوری نمیشه که مامانت همه کارا رو بکنه و تنها مسئولیت تو درس خوندن باشه خیلی زود شرایط تغییذثر میکنه یهو میبینی ازدواج کردی و بچه داری ای دله غافل پس آرزوهام چی میشه.... وای رسیدن بهشون خیلی سختتر میشه الان شرایطط بهتره باور کن بخدا قسم بعدا پشیمون میشی که  چرا تمام تلاشتو نکردی ....

سلام دوست عزیز شما فرض کن من چند سال آینده ی خودتم که دارم باهات صحبت میکنم خوب گوش کن:من سه سال پشت ...

ینی امسال با این شرایطی ک تاثیر معدل شده ۵۰٪و معدل درستیم‌ندارم؛بمونم؟

تازه من‌مشکل ریفلاکس عصبی‌و پنیک  دارم ک با درس خوندن زیاد و خستگی حالمو خیلی میریزه بهم

واقعا‌‌ نمیدونم‌چیکار کنم

ینی امسال با این شرایطی ک تاثیر معدل شده ۵۰٪و معدل درستیم‌ندارم؛بمونم؟ تازه من‌مشکل ریفلاکس عصبی‌و ...

الهی عزیزم انشالله زودتری خوب میشی ببین بنظرم بشین با خودت دودوتا چهارتا کن یعنی چی؟یعنی اینکه یه برگه بیار روش بنویس اگر بمونی که بخای کنکور بدی باید چکار کنی؟مثلا تمام سختیایی که باید تحمل کنی رو بنویس و یاداوری کن برای خودت بعد دوباره تجزیه تحلیل کن... ببین مهم اینه که درمورد توانایی هات واقع بینانه فکر کنی اینکه تو دوس داری پزشک بشی  یا وکیل بشی(نمیدونم رشتت چیه)یا اینکه تواناییشو داری دوتا چیز متفاوت اند خیلی به خودت سخت نگیر اگر واقعا نمیتونی تحمل کنی یکسال دیگ رو بنظرم اموزش ابتدایی یا روان شناسی رشته خوبی میتونه باشه خوده منم اموزش ابتدایی انتخاب کردم ولی دیگ اگ تصمیم گرفتی که نمونی واقعا بهش دیگ فکر نکن و برو دانشگاه ثبت نام کن و برنامه ریزی کن که بقیه زندگیت رو براین اساس پیش ببری ببین واقعا بشین تکلیفتو روشن کن ها خودت هم تصمیم بگیر من الان یه دوستی دارم هنوزم پشت کنکوره و زندگیش سال هاست تغییری نکرده مواظب باش یه موقع دچار راه اشتباه نشی ببین حالا دانشگاه هم بری  مسیر خوبی پیشه روته حال و هوات عوض میشه تازه میتونی مهد کودک هم فعالیت کنی و حسابی روحیه ات عوض بشه خوب اینا خوبی هاش هستن بعدا میتونی ازمون بدی  خودت بتید تصمیم بگیری عزیزم اگ روحیه ات واقعا خرابه پس دیگه  وقتشه یت تغییری به زندگیت بدی یعنی بنویسی دانشگاه اینجور زندگیت هدف دار میشه و از این فاز غم و افسردگی میای بیرون آره دیگ با چیزاییمه میکی پس بوظرم دیگ خونه نمون بنویس دانشگاه ولی بازم خودت تصمیم بگیر 

الهی عزیزم انشالله زودتری خوب میشی ببین بنظرم بشین با خودت دودوتا چهارتا کن یعنی چی؟یعنی اینکه یه بر ...

امیدوارم حرفام تونسته باشه کمکت کنه عزیزم تاپیکتو دیدم یاده خودم افتادم دلم نیومد بی تفاوت بگذرم ازش انشالله به زودی بهترین راه خودت رو پیدا کنی دوست عزیز