2777
2789

مغزم داره منفجر میشه ، دارم می‌ترکم از بغض، دارم دق میکنم اون نامردا منو گول زدن دوسال با احساسات من بازی کردن هم خودش هم باباش یه جوری اول اومدن خواستگاری گفتم قراره برم بهشت زندگی کنم ، از دیشب با اون دعوا وحشتناک با شوهرم و زنگ پدرشوعرم به بابام دارم خفه میشم ، نمی‌دونم چی میشه زندگیم ، اون نامردا با اینکه خیانت کرد دوستش داشتم 😔💔آخ خدااا قلبم داره وامیسته

کمکم کنید بچه ها

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

ول کن بابا.  یه روزی میاد به این روزگار میخندی چند ماه دیگه یادت میره.       بعدا بزرگتر شدی بچه دار شدی به کارای الان فکر کنی حالت از خودت بهم میخوره که برا چه چیزایی حرص خوردی.   از لحظه هات لذت ببر.    اگه گرفتاری های منو بدونی چکار میکنی خوش باش خوش.  مگه ادم چقدر زنده است.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا.  یه روزی میاد به این روزگار میخندی چند ماه دیگه یادت میره.       بعدا بزرگتر شدی بچه دار شدی به کارای الان فکر کنی حالت از خودت بهم میخوره که برا چه چیزایی حرص خوردی.   از لحظه هات لذت ببر.    اگه گرفتاری های منو بدونی چکار میکنی خوش باش خوش.  مگه ادم چقدر زنده است.  

ول کن بابا.  یه روزی میاد به این روزگار میخندی چند ماه دیگه یادت میره.       بعد ...

😔💔آخه معلوم نیست قراره چی بشه 

زندگی یا طلاق!

دیگ جوانی واسم نمونده

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️