2777
2789

چند سال پیش شوهرم یه ماشین مسئله دار از شخصی خرید که ظاهرا خراب بود و پول تعمیرش را نداشت طرف 

تو جاده مونده بود و شوهرم هم که دیده بودش و چون از همسایه های قدیمیشون بوده سوارش میکنه تو راه باهم درد دل میکنن و باهم به توافق میرسن که آقا شوهر من هم خرج تعمیر ماشین را بده وهم چند تا برگ فیش زمین را در عوض طرف هم ماشین را به شوهرم بفروشه ماشین را تعمیر کرد شوهرم و رفتن برای حساب و کتاب و از این حرفها دم تعمیرگاه یهو شوهرم پیاده که میشه میبینه طرف ماشین را برداشته و در رفته قولنامه هم نوشته بودن و ظاهرا ماشین در تصرف شوهرم بوده حالا بعد از پانزده سال طرف وکیل گرفته و ظاهرا هم دادگاه به نفع اون رای صادر کرده 

حالا وکیل خواهر دوست منه که چند ساله از هم خبری نگرفتیم به نظرتون برم جلو و موضوع را به وکیل یا خواهرش بگم تا روشن بشه براشون یا ما هم وکیل دیگه ای بگیریم و ادعامون را ثابت کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید وکیل بگیرین ..اون وکیل بر اساس شواهدی که بهش دادن دفاع کرده و پول گرفته 

خوب چون خیلی وقت گذشته شوهر منم خیلی حواس پرته امروز خیلی ضد و نقیض حرف زده و وکیله مثل ملا لغتیها همه را علیه شوهرم استفاده کرده من با خواهرش خیلی صمیمی بودم دو سال باهم زندگی کردیم میگم ممکنه من بهش بگم نظرش عوض شه راجع به اظهارات موکلش چون تمام شاهدها ش همگی شهادت دروغ دادن

خوب چون خیلی وقت گذشته شوهر منم خیلی حواس پرته امروز خیلی ضد و نقیض حرف زده و وکیله مثل ملا لغتیها ه ...

عزیزم این فکر تون اشتباس من خودم باتوجه به کارم زیاد با وکیل درارتباطم اون وکیل هیچ کاری نمیتونه بکنه نهایت اینه اون شخص وقتی دید وکیلش خوب دفاع نمیکنه وکیل رو عزل میکنه و وکیل دیگه ای میزاره رو پرونده

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته