2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۱ سالمه، کنکوری ۱۴۰۰ هستم، دیپلم تجربی دارم، سه ساله از درس فاصله گرفتم و میخام از اول ابان شروع کن ...

منبعت میخایی چی باشه کتاب تست فلان  منم ۱۹ سالمه و دیپلم نتونستم بگیرم و منم مسخام بخونم برا پرستاری

Help me          

منبعت میخایی چی باشه کتاب تست فلان  منم ۱۹ سالمه و دیپلم نتونستم بگیرم و منم مسخام بخونم برا پر ...

کتاب تستب برای هر درسی دارم،زیست نشر الگو، شیمی مبتکران، ریاضی خیلی سبز، فیزیک گاج، من الان میخام شروع کنم ولی دنبال کسی میگردم ک رقابتی بخونیم باهم/ 

من برا رشته تاپ واقعا میخام بخونم و باید امسال تلاش کنم/

کتاب تستب برای هر درسی دارم،زیست نشر الگو، شیمی مبتکران، ریاضی خیلی سبز، فیزیک گاج، من الان میخام شر ...

من میخام با فیلم استادا پیش برم ولی فیلماشو تو تلگرام پیدا نمکنم...

Help me          

هر وقت بتونم فیلمارو پیدا کنم تا ی هفته پیدا میکنم  حیدری برا ریاضی اگ پیدا کردی بگو

اوک باشع، من اوا ابان شروع میکنم ،برنامه هروز رو برا هم گزارش بدیم ک انرژی بگیریم/