2777
2789

خانما من  و خانواده همسرم تو یک ساختمان زندگی میکنیم. حدودا دو هفته پیش بود شب نشینی خونشون رفتیم ، مادر همسرم تیکه های زشتی بهم انداخت و ناراحتم کرد 😮‍💨.

منم تا یک هفته خونشون نرفتم و خبری ازشون نداشتم . دوباره هفته پیش شوهرم تنها رفت خونشون من سر پله وسیله جا به جا میکردم شنیدم مادرش داره غیبت منو می‌کنه و شوهرمو به زدن و دعوا کردن با من تحریک می‌کنه 🤬🤬🤬 .

به شوهرم گفتم که شنیدم و ناراحت شدم و بازم یک هفته نرفتم خونشون . الان دو هفته است نرفتم خونشون ، شوهرم گیر داده باید بیای بریم دیگه بسه هرچی نیومدی 

اگه نیاز منم خونه بابات نمیام دیگه😭😭😭 میگم آخه خره این چه ربطی به خانواده من داره؟ میگه اگه نیای من نمیام  

خانما شما باشید با وجود این بی احترامی ها ، بازم خونه مادرشوهرتون می‌رید ؟ نمی‌دونم چه کنم ؟ گیر کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیرم  چرا جایی بری ک احترام حالیشون نی

شوهرم میگه اگه نیای منم خونه بابات نمیام 😭

ذره ای دلم نیست خونه اش برم ، چون شنیدم پشت سرم چی میگفت ، علنا داشت شوهرم رو تحریک میکرد من رو بزنه و دعوا کنیم 

میترسم برم و شخصیتم خرد بشه ، و اگه نرم شوهرم خونه بابام نیاد😭😭

اشتباه شما منفعلانه رفتار کردن هست  

توهین شنیدی ؟؟ به همسرت گفتن شمارو بزنه ؟؟ 

راهش نرفتن نیست !

همون موقع جلوی همسرت با احترام میگفتی مامان جون متأسفانه حرف هاتون رو شنیدم و خیلی خیلی دلم گرفت ازتون من شمارو همیشه عین مامان خودم میدونستم .. بعد هم می‌رفتی تو خونه ات .. اون وقت ایشون بودن که باید میومدن عذرخواهی و توجیه عملشون . 

نمیرم. اونم میخام نیاد خونه بابام حالا مگ براش فرش قرمز پهن کردن😏 ی نون خور کمتر

اخه بیشعور کلا هفته ای یه بار میاد خونه بابام 

یعنی به نظرت نرم؟ اصلا دلم نیست 

نمی‌دونم چجوری به شوهرم حالی کنم

اشتباه شما منفعلانه رفتار کردن هست   توهین شنیدی ؟؟ به همسرت گفتن شمارو بزنه ؟؟  راهش نر ...

اصلا من اونجا نبودم آخه ، من بیرون از خونه اشون سر پله خودمون بودم ، شنیدم حرفاشو .

اگه میرفتم تو خونه اشون فکر میکرد  گوش وایستاده بودم در صورتی که اینجوری نبود .

بعد یه دفعه دیگه هم این اتفاق افتاد قبلا ، این کارو کردم . متاسفانه اثری رو جنس خرابش نداشت 

بازم داره اینکارو میکنه

جایی که بهم احترام نذارن نمیرم حالا خونه ی هر کی باشه، چرا همسرت انقدر غیر منطقیه؟ با صحبت کردن قانع ...

فقط یه هفته قانع شد 😐😐

یک هفته از این قضیه گذشته و فکر می‌کنه دیگه خیلی کافیه  که یک هفته خونه اونا نرفتم .

نمی‌دونم چجوری قانعش کنم

اخه بیشعور کلا هفته ای یه بار میاد خونه بابام  یعنی به نظرت نرم؟ اصلا دلم نیست  نمی‌دونم ...

والا من بودم نمی‌رفتم با اونم بحث نمی‌کردم. هیچوقت غر هیچ مادر و خواهری رو ب شوهرت نزن. خودت وقتی شوهرت نیست حسابشونو برس😅 میفهمی منظورمو؟ توهم تیکه بپرونن جواب بده اما ب روش زنونه نزار شوهرت بفهمه. پیش شوهرت اون آدم ساکته تو باش

والا من بودم نمی‌رفتم با اونم بحث نمی‌کردم. هیچوقت غر هیچ مادر و خواهری رو ب شوهرت نزن. خودت وقتی شو ...

نکبتا وقتی شوهرم هست تیکه هاشون رو بهم میندازن 🥴 خودش می‌دونه پسرش هیچ وقت از من جلوی اونا دفاع نمیکنه که هیچ ، نمیزاره منم جواب بدم .

وقتی تنها باشم باهاشون ، جواب میدم ولی شوهرم اگه باشه ، نمیزاره😒