2777
2789
عنوان

مامان ها بچه هاتون روتین برنامه ریزی روزانه دارن ؟ + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4854 بازدید | 42 پست
والا دیگه همون تکالیف هم میشینم پیشش تا بنویسه

ویدیو خداحافظی با کابوس مشق شب رو ببین 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس چندمه پسرت برا ما تکالیفش کمه البته دومه

پسر منم دومه اتفاقا اما نمیدونم امسال چرا تکالیفش زیاده همش تحقیق و گزارش،مثلا غیر انتفاعی هم میره والا اصلا بچه کلاس دوم چه میفهمه تحقیق چیه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

پسر منم دومه اتفاقا اما نمیدونم امسال چرا تکالیفش زیاده همش تحقیق و گزارش،مثلا غیر انتفاعی هم میره و ...

برا ما پارسال زیاد بود از بعد از عید افتضاح دیگه تا ساعت ۱۱ شب مشغول بودیم 

من خودم می‌نویسم برنامه اش رو  الان این عکس رو تو گوشی دارم .‌ مربوط به برنامه ی تابستانیش هست

آخی 😍😍😍😍 

پسر من خیلی کوچولوعه 😁  3 سال و نیمه ست 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
ویدیو خداحافظی با کابوس مشق شب رو ببین 

باشه عزیزم حتما نگاه میکنم اتفاقا توی یه تاپیکی بودم خیلی راهکارهای خوبی ارائه دادی واسه ترس بچه از مدرسه خدا خیرت بره یه جا گفتی روزی نیم ساعت بازی بدون قیدوشرط با بچه اون خیلی اضطراب بچمو کم کرد

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

نمیدونم چی هست زدم نصب بشه امیدوارم یه آماده با کیفیت پیدا کنم وقت ندارم درست کنم 

برنامه روتین سرچ کن اگر نیومد به انگلیسی بزن بعد هرکدوم خوشت اومد بزن روش توی همون سبک کلی عکس میاد 

البته تو گوشی من فیل تره اگر دیدی باز نمیشه با فیل تر وارد شو

برا ما پارسال زیاد بود از بعد از عید افتضاح دیگه تا ساعت ۱۱ شب مشغول بودیم 

اتفاقا ما پارسال خیلی کم بود

آخی 😍😍😍😍  پسر من خیلی کوچولوعه 😁  3 سال و نیمه ست

ای جونم 🥰

چقدر عالی که از حالا بهش طبق برنامه عمل کردن رو آموزش میدی 🌱

دختر من هم ۶ ساله است .. از ابتدا با برنامه پیش رفته و الان میبینم چقدر موفق و درست مسیر رو طی می‌کنه

اتفاقا ما پارسال خیلی کم بود

نه خیلی به من و پسرم فشار اومد حتی تابستون حاضر نشد کلاس بره فقط سفالگری هفته ای دو روز 

ولی امسال راضیه آرامش بیشتری هم داره میتونی کلاسشون عوض کنی آخه کلاس دوم زیاد مهم نیست 

نه خیلی به من و پسرم فشار اومد حتی تابستون حاضر نشد کلاس بره فقط سفالگری هفته ای دو روز  ولی ا ...

آخه معلمشون خیلی عالیه ولی نمیدونم چرا انقدر تکلیف میده وگرنه خودش معلمشون رو خیلی دوست داره

باشه عزیزم حتما نگاه میکنم اتفاقا توی یه تاپیکی بودم خیلی راهکارهای خوبی ارائه دادی واسه ترس بچه از ...

عالیه عزیزم ♥️ خوشحال شدم اثر شگفت انگیز تعامل مثبت رو دیدی 😍

ای جونم 🥰 چقدر عالی که از حالا بهش طبق برنامه عمل کردن رو آموزش میدی 🌱 دختر من هم ۶ ساله است .. ...

آره خیلی خوبه تا الان هر چی روتین بوده توی ذهن خودم بوده یه مدته میبینم خودش میگه اول فلان کار رو بکنیم بعد بهمان کار بعد .... دیگه فهمیدم نیاز داره خودش برنامه ریزی رو انجامش بده پیگیر عکس پیدا کردن شدم 

برنامه روتین سرچ کن اگر نیومد به انگلیسی بزن بعد هرکدوم خوشت اومد بزن روش توی همون سبک کلی عکس میاد& ...

عزیزم ممنون که گفتی ویدیو های جالبی اومد کلی ایده گرفتم 

دمت گرم ممنون از راهنماییت عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍😍  

سلام وقتتون بخیر من داشتم درباره عدم میلم به بچه دار شدن سرچ میکردم که تاپیک شما رو دیدم خیلی برام جالب بود که دقیییییقا خط فکری یکسانی داریم من الان تو شرایط اون موقع شمام
دو ساله ازدواج کردم و اصلااااا میلی به بچه دار شدن ندارم ولی شرایط زندگیم همه جوره اوکیه
الان دیدم درمورد بچه صحبت کردید پس بچه دارید

میشه تجربیاتتون رو برام بگید؟اخه من همه نظراتتون رو خوندم دقیقا تفکراتم مثل شماست،چیکار کردید برای اون علاقه نداشتن؟
چطور تونستید بپذیرید؟
ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🏻🌹❤️