2777
2789

ببرش دکتر تغذیه

دخترداییم دوسالش بود غذا نمیخورد خیلی لاغر بود بردنش دکتر بهش شربت اشتها داد کم کم تپل شد😐الان۷سالشه انقد چاق شده دوباره بردنش دکتر و دکتر گفته باید رژیم بگیره🤦🏻‍♀️

البته اگه زیاد میخوره و چاق نمیشه یا انگل داره یا ژنتیکیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب لاغر باشه مگه چیه

خودش چی دوست داره

هنوزم بعضی ها توی دوره قاجار زندکی میکنن

چاقی جز بیماری و سالم نبودن چی داره واقعا

ببرش آزمایش کلی بده اگه سالم بود باهاش کاری نداشته باش

پسر منم ۱۰ سالشه الان۲۷کیلو تحرکش زیاد اشتهاش کم منم زیاد بهش میگم بخور ولی نمیخوره باباش میگه منم تو بچگیم همینجور بودم تو نوجوانی خوب شدم 

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
ببرش دکتر تغذیه دخترداییم دوسالش بود غذا نمیخورد خیلی لاغر بود بردنش دکتر بهش شربت اشتها داد کم کم ...

نه زیاد نمیخوره  اره باید دکتر تغذیه ببرم . فرقی نمیکنه دکتر تغذیه کودک باشه یا بزرگ

پسر منم ۱۰ سالشه الان۲۷کیلو تحرکش زیاد اشتهاش کم منم زیاد بهش میگم بخور ولی نمیخوره باباش میگه منم ت ...

اگر این حرف درست باشه منم اینطوری بودم بعد خوب شدم ولی خوب رشد نکردم میخوام دخترم حداقل قدش بلندتر از من بشه

اگر این حرف درست باشه منم اینطوری بودم بعد خوب شدم ولی خوب رشد نکردم میخوام دخترم حداقل قدش بلندتر ا ...

منم خودم همینجور بودم کلاس سوم دبیرستان من۴۰کیلو بودم ولی خوب شدم بعداز ازدواجم قدمم خوب بود فکر نکنم قد ربطی به وزن داشته باشه چون دختر خالم غذاش خوب بود ولی از من قد کوتاه تر بود وقدش ارثی بود 

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
خیلی و این که ولش کنی هیچی نمیخوره

دقیقا مثل پسر منه مخصوصا الان که مدرسه ها باز شدن بخدا انقدر بخاطرش حرص میخورم که نگو شبها بزور غذا میخوره صبح ها صبحانه نخورده میره مدرسه تغذیه مدرسه ام نصف نیمه میخوره😖

❤️‍🩹 I`m ok                                                         
دقیقا مثل پسر منه مخصوصا الان که مدرسه ها باز شدن بخدا انقدر بخاطرش حرص میخورم که نگو شبها بزور غذا ...

من صبح ها بهش چند لقمه نون با کره یا خامه میدم بعد برای مدرسه هم لقمه پنیر گردو و ی میوه سیب یا انگور یا موز ولی میخوره چون دوستاش میخورن پیش اونا بهتر میخوره. میخوام برم چهار شیره هم بگیرم برای صبحونه اش قوی باز