2777
2789
عنوان

یه دقه بیاید

122 بازدید | 14 پست

بچها من تو یه شهر کوچیکم و تاحالا با اتوبوس مسافرت نکردم الان قراره تنهایی برم یه شهر دور  که ساعت 3شب میرسم میشه تو ترمینال بمونم تا 6صب؟ 

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی هست بگو بیاد دنبالت خب یا اینکه اونجا هستن تاکسی هایی که به محض رسیدن اتوبوس دنبال کسی هستن که برسوننشون ولی البته سعی کن با یه نفر دیگه هم سوار تاکسی شی چون ساعت سه شب می‌رسی خطرناکه

اگر کسی هست بگو بیاد دنبالت خب یا اینکه اونجا هستن تاکسی هایی که به محض رسیدن اتوبوس دنبال کسی هستن ...

کسیو ندارم  برا ثبت نام دانشگاه میرم

کسیو ندارم  برا ثبت نام دانشگاه میرم

خب همون از اسنپ و تپسی و جا به جا استفاده کن 

اگر میدونی اسنپ و تپسی نداره از الان سرچ بزن تو گوگل شماره تاکسیرانی و جا به جاشو پیدا کن رسیدی زنگ بزنی 

اره عزیزم یکشنبه دارم میرم میبینی حالو و اوضامو😂

وای منم دوشنبه باید برم 

حابم یجوریه هم دوس داذم برم هم نه،  الانم دارم تبت نام میکنم😂نمیدونم چمه 

رشتم باید تا دکتری برم تا اینده  بسازم نمیدونم چکنم خیلی درگیرم

وای منم دوشنبه باید برم  حابم یجوریه هم دوس داذم برم هم نه،  الانم دارم تبت نام میکنم😂نم ...

وای عین منی دقیقا😂😂😂من همین یه ترم میرم دیگ دوباره انتخاب رشته میکنم شهر نزدیک برم 

خب همون از اسنپ و تپسی و جا به جا استفاده کن  اگر میدونی اسنپ و تپسی نداره از الان سرچ بزن تو ...

مشکلم اینه ساعت سه شب منو خابگاه راه نمیدن اونم ترم اوام باید تا صب تو ترمینال سر کنم🥲

مشکلم اینه ساعت سه شب منو خابگاه راه نمیدن اونم ترم اوام باید تا صب تو ترمینال سر کنم🥲

دختر تو ترمینال نمون خطرناکه 

ببخشید دارم رک میگم ولی دختریم دیگه اینجاعم ایرانه 

یه مسافرخونه ای هتلی چیزی بگرد تو گوگل پیدا کن نزدیک خوابگاهت زنگ بزن رزرو کن واسه یه شب برو اونجا صبش برو خوابگاهت

بخدا تجربه دارم که انقدر تاکید میکنم اتفاق یه بار میوفته

خب برای انصرافش،  هزینه نمیخاد؟؟؟  نمیشه انتقالی گرفت برای شهر نزدیک؟؟

انصرافشو نمیدونم چطوریه ولی انتقالی گرفتن از اردیبهشت شروع میشه و میگن گرفتنش خیلی سخته