2777
2789

من سه تا سونو انجام دادم اولی شش هفته بود دومی پنج هفته سومی دوباره شش هفته بود گفتن رشد نکرده باید کورتاژ کنی🥺بعد آزمایش خون دادم عدد بتا ۱۴۳۲۰ بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتونی طبیعی سقط کنی بهتره تا کورتاژ.. بتا هم تا ساک ازت خارج نشه توخونه هست.. منم داشتم بارداری پوچ تو شش هفته رشدش متوقف شد

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
بتونی طبیعی سقط کنی بهتره تا کورتاژ.. بتا هم تا ساک ازت خارج نشه توخونه هست.. منم داشتم بارداری پوچ ...

من لکه بینی داشتم ۲۰ تا شیاف بهم دادن میگن نمیتونی طبیعی سقط کنی🥲🥲عدد بتات چند بود؟؟بیشتر نشد یعنی

من لکه بینی داشتم ۲۰ تا شیاف بهم دادن میگن نمیتونی طبیعی سقط کنی🥲🥲عدد بتات چند بود؟؟بیشتر نشد یعنی

منم شیاف استفاده میکردم از چهار هفته ولی خونه سقط کردم 1000خورده

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
منم شیاف استفاده میکردم از چهار هفته ولی خونه سقط کردم 1000خورده

عزیزم ایشالله خدا بهت نی نی خوشگل میده 🥺♥️من بتام زیاده ۱۴ هزاره🥲نمی‌دونم بخدا انقد فکر کردم و تحقیق کردم دیوونه شدم

عزیزم ایشالله خدا بهت نی نی خوشگل میده 🥺♥️من بتام زیاده ۱۴ هزاره🥲نمی‌دونم بخدا انقد فکر کردم و تحق ...

مرسی گلم خدا لطف کرد و دوباره نعمتشون گذاشت تو دلم.. از خدا میخام هر چی سریعتر دوباره شماهم بارداری سالمی داشته باشی

ب چه دارویی سقط کردی ؟؟؟خیلی درد داره؟؟؟

من دارو نخوردم دکترم گفت گروه خونیت مثبته بهتر کورتاژ نکنی. خونه تحرک داشتم زعفرون دم کرده و اسفند جوشونده خوردم اره خیلیی😔