2777
2789
عنوان

بزرگ شدن سوراخ گوش

701 بازدید | 11 پست

سلام ، خیلی ساله تو گوشم‌گوشواره میندازم. چند وقتی گوشواره م شاید سنگینتر بود و آویز بود.پسرمم کوچیک بود چند بار گوشوارمو کشید  سوراخ گوشم کشیده شده و بزرگ شده . به نظرتون اگر گوشواره نندازم جمع میشه یا نه؟؟ 

اره چند وقت هیچی ننداز

ازاون بعدم گوشواره سبک بگیر

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیر داره واقعا؟؟؟ مثلا چند وقت نندازم جمع میشه؟

اره سوراخ گوش من یکم بزرگ شده بود تا ی سال ننداختم فقط هروقت عروسی یا مهمونی بود مینداختم جم شد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
انشالله که واسه منم اینجوری باشه، ممنون ازت

میشه عزیزم

خواهش میکنم گلم

عزیزم میشه منم تگ کنید یا اگه ازش خبر دارین بگین چیکار کرد بلاخره

تگت کردم تو تاپیکش. هیچ کاری نکرد همون مثه قبل فقط سر یه کار خدماتی میره بعضی روزا ، پسرشم پیش ثبت نام کرده

تگت کردم تو تاپیکش. هیچ کاری نکرد همون مثه قبل فقط سر یه کار خدماتی میره بعضی روزا ، پسرشم پیش ثبت ن ...

آهااا مرررسی مهربون

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم