2777
2789
عنوان

جنس عمده از قشم با ماشین شخصی

644 بازدید | 15 پست

چقدر میشه اورد ؟؟

اینکه میگن قیمت هاش درحد تهران هست مشکلی نیست من شیرازم به قشم نزدیک تر از تهرانم 

به نظرتون به صرفه هست برم پشیمون نمیشم؟؟ صندوق عقب ماشین هم چک میشه؟ اگر راننده با یه نفر همراه باشه چقدر جنس میتونه بیاره؟؟ 

فقط میدونم با هواپیما نفری ۲۰ کیلو

خب اگه زیاد دارین و جا ندارین مابقیشو بارنامه کنید

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینه بارنامه ش چقدره؟؟ خودمم تو فکرش بودم 

نمیدونم اطلاعی ندارم ولی زیاد نیسن میتونین بعدا بذارینش روی قیمت جنس ها

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
مگ چ قیمته کیش ؟  ما تومحلمون ی کیش کالا لباس داریم.... قیمتاش خوبه تقریبا  تاپ و شلوارک ...

کیش ک جنساش گرونه من میخوام از قشم بیارم شاید جنسشون خوب نیست من خودم جنس بنگلادشی دارم تاپ شلوار۴۵۰ هست بدون اینکه ذره ای زانو بندازه 

مگ چ قیمته کیش ؟  ما تومحلمون ی کیش کالا لباس داریم.... قیمتاش خوبه تقریبا  تاپ و شلوارک ...

اون مطمئن باشین از کیش نمیاره

فک کنم چهارصد یا پونصد تومن میگیرن اگه بخوای با لندیگراف بری اونطرف براتون میصرفه؟؟ بعد ما رفتیم تو ...

چند سالی میشه نرفتم هزینه ش چقدره؟ چند نفر بودین؟ رو صندلی عقب چیزی داشتین؟ 

کیش ک جنساش گرونه من میخوام از قشم بیارم شاید جنسشون خوب نیست من خودم جنس بنگلادشی دارم تاپ شلوار۴۵۰ ...

جنس نخ پنبه است .  من هر جنسی رو نمیپوشم چون یکم پلاستیک یا  کش تو لباس باشه کل بدنم جوش میریزه . بدنم حساسه فوق العادا 

جنس نخ پنبه است .  من هر جنسی رو نمیپوشم چون یکم پلاستیک یا  کش تو لباس باشه کل بدنم جوش م ...

آره خیلیم جنسش لطیفه البته فکر نکنم شارژش کنم احتمالا این سری کار ضخیم تر میارم واسه پاییز

اون مطمئن باشین از کیش نمیاره

نمیدونم دیگ اسمش اینه  خداییش جنساشم خوبه . داره ... تاپ شلوارک گیاهی . نخی . کراپ ورزش نخی . بلیز شلوار همه جنس ...

من ک کلا نخ پنبه برمیدارم ازش . الان ی کراپ  ک حلقه اش زنجیریه  با ی شورتک ک اونم بغلش  زنجیره و جنسش نخ پنبه است  ازش گرفتم ۲۲۰ . یک تیشرت و  شلوارک نارنجی  ازش گرفتم  ۱۶۹ 

ی کراپ  ک یقه اش زیب داره ازش گرفتم ۱۲۰ . 

نمیدونم دیگ اسمش اینه  خداییش جنساشم خوبه . داره ... تاپ شلوارک گیاهی . نخی . کراپ ورزش نخی . ب ...

اره کاری به جنسش ندارم ولی اینا از جای دیگه میارن چون کیش جای باکلاسیه میگن از کیش میاریم 

لباس های کیش خیلی خیلی گرونن

حالا همین که به دلت میشینه بخر و بپوش و لذت ببر عزیزم مهم نیست واسه کجاست ک