2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشهد

الهی تمام مردم مشهد زیر سایه امام رضا جان در امان باشند.

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
دیشب ساعت۴وخورده ای شدید بود

اتفاقا ساعت چهار خوابالو بیدار شدم گوشی شوهرم زدم تو شارژ ک صبح میخاست بره سرکار گوشیش خاموش نشه ولی سری دراز کشیدم خوابیدم 🤕🤕 خدا خودش بخیر کنه 😥🤲🏻

فک کن ما چی کشیدیم با شش ماه زلزله اونم با زلزله های بزرگ 🥲

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
اتفاقا ساعت چهار خوابالو بیدار شدم گوشی شوهرم زدم تو شارژ ک صبح میخاست بره سرکار گوشیش خاموش نشه ولی ...

خیلی وحشتناکه مخصوصا شب توخواب_خدابداد این مردم‌بیچاره افغانستانم برسه کم فقروبدبختی واوارگی دارن الانم زلزله خدابراهمه بسازه

خیلی وحشتناکه زلزله 

اره ما تو خوی شب زلزله بالای پنج ریشتر می‌دیدم دیوونه میشدیم دیگه خونه هامون خراب شد هیچی ندادن سر جلسه کنکور زلزله اومد هیچ سهمیه ای ندادن 😥

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
اره ما تو خوی شب زلزله بالای پنج ریشتر می‌دیدم دیوونه میشدیم دیگه خونه هامون خراب شد هیچی ندادن سر ج ...

اره یادمه چقدرگریه کردم براتون تواین مملکت چیزی خراب بشه تادرست شدنش خیلی کارداره

اره یادمه چقدرگریه کردم براتون تواین مملکت چیزی خراب بشه تادرست شدنش خیلی کارداره

اره هنوز هستن کسایی که خونه درست نکردن یه قرون هم کمک نکردن ایشالا خدا اون روز رو برا هیشکی نیاره هنوزم ترسش رو بدنمون مونده ❤️