2777
2789

سوالی دارین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم و خودمم محصولاتشون رو دارم یا اگر محصول خاصی مدنظرتونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضد آفتاب کره جنوبی ۵ ستاره  اورجینال آنی هم فقط ۳ تاشو موجود دارم اگر کسی خواست 

اگر خودتون اسم این ضد آفتاب شنیده باشین که میدونید چقدر معروفه 

اگر هم ن که من خودمم استفاده میکنم هم پوست رو صاف و یکدست می‌کنه هم لک و جوش هارو کم رنگ 

رشته زیبایی پوست نداریم اونم در مقطع کارشناسی! 😐

یه پوست و مو داریم که تخصص پزشکیه! 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
سلام عزیزم کرمی چیزی هست واقعا لک صورت رو از بین ببره برای همیشه

اولین چیزی ک معرفی میکنم پک روشن کننده سی روزه سام بای هست که مال کره جنوبیه و معروفه اگر دیده باشیش بتونی اونو بخری عالیه و کاملا ی پک هست که جوابتو میده 

بجز اون کرم پیگمنتا  اردن روشن کننده تا دوماه مدام استفاده کردنش همه مدل لک هارو می‌بره 

سلام من از بوگی ریزش مو داشتم و اصلا برام مهم نبود چون پرپشت بودن موهام اما حالا موهام ریزشش بیشتر شده و خیلی کم پشت شده دست میکشم کلی مو دستم میاد کم خونیم داذم فک کنم ویتامینام کمه 

چی مصرف کنم؟