2777
2789
عنوان

کارهای خطرناک در بارداری

245 بازدید | 10 پست

سلام دوستان لطفاً بیاین همفکری کنیم،من این ماه اقدام داشتم و از شانسم قراره برام مهمون رودرواسی دار بیاد منم خودمو کشتم این چند روز کلی از وایتکس استفاده کردم و یه عالمه کار کردم و وسایل سنگین جا به جا کردم از علائم بارداری چندروزی حساسیت سینه رو دارم و امشبم که شب بیستم پریودیمه لکه بینی داشتم بنظرتون اگر باردار باشم مشکلی پیش میاد یا خدایی نکرده سقط میشه؟

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لطفا یک روز کامل استراحت کن. انشالله که خیره

آخه مهمونام انشاالله پسفردا میرسن و من خونه رو بهم ریختم و فردا هم کلی کار دارم،بنظرتون احتمال اینکه باردار باشم زیاده؟آخه لکه بینی نداشتم فکر میکردم چیزی نیست تا امشب 

عزیزم معلوم نیست که حتما ماه اول بگیره. بعد هم اگه خدا بخواد، شما هر کاری هم کنی اون جاش سفت اگرم نخ ...

اره خودمم قکر میکردم نمیگیره،اما اگر یه درصدم شده باشه کاش سقط نشه😭

آخه مهمونام انشاالله پسفردا میرسن و من خونه رو بهم ریختم و فردا هم کلی کار دارم،بنظرتون احتمال اینکه ...

منم یکی از علائم بارداریم حساسیت سینه هام بود.

کمکی بگیرید ک کمکتون بکنه.خدایی نکرده اتفاقی بیفته حسرت میخورین

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

منم یکی از علائم بارداریم حساسیت سینه هام بود. کمکی بگیرید ک کمکتون بکنه.خدایی نکرده اتفاقی بیفته ح ...

باشه عزیزم ممنون،هنوز چند روز به پریودم مونده بنظر شما فردا بیبی چک بزنم نشون میده؟؟

باشه عزیزم ممنون،هنوز چند روز به پریودم مونده بنظر شما فردا بیبی چک بزنم نشون میده؟؟

نه عزیزم.زوده.حداقل یک هفته باید بگذره از تاریخ پریودیت.

نه عزیزم.زوده.حداقل یک هفته باید بگذره از تاریخ پریودیت.

همسرم میگه اگه باردارم باشی این هنوز یه سلوله و چیزی نیست که وایتکس و این کارا براش بد باشه،نمیدونم انشاالله که اینطوری باشه

همسرم میگه اگه باردارم باشی این هنوز یه سلوله و چیزی نیست که وایتکس و این کارا براش بد باشه،نمیدونم ...

وایتکس بد نیس ولی کارهای سنگین و تحرک زیاد خوب نیس