2777
2789

چرا خودتو اینقدر اذیت میکنی تهش فردا برو به دور از چشم پسرت بگو بزنه دیوار

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر شما میمونه .خواهر زادم گریه میکنه دلش میگیره پیش دبستانی رفته😥

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
پسر شما میمونه .خواهر زادم گریه میکنه دلش میگیره پیش دبستانی رفته😥

پسر منم گریه میکنه این هفته بهش قول دادم تو حیاط بشینم از هفته بعد قول داده خودش بره

من لایک نکن ترین کاربر این سایتم💁🏻‍♀

شما نقاشیشو بزن روی در یخچال و ازش تعریف کن

فردا میره مدرسه واقعا نمیشه هر روز راه بیافتی معلم اینکارو کرد معلم اینو گفت حق با پسرته ها چون بچه هستن 

باید با همشون یکسان رفتاررشه

ولی بهش یاد بده از الان که همه درست رفتار نمیکنن.خودت بزن به در یخچالی به دییوار اتاقی جایی

تعریف کن زود راضی میشه و فراموش میکنخ

براش تو برگه بنویس و فردا بده بچه ببره بهش بده و بگو که بچه ناراحت شده از این کار  یا خودت برو ...

معلمش اصلا نمی زاره بریم جلو در کلاس .یه بار رفتم جلو همه بچه ها گفت امروز جایزه بهت نمیدم چون مامانت اومده دم در

پسر منم گریه میکنه این هفته بهش قول دادم تو حیاط بشینم از هفته بعد قول داده خودش بره

کاش حیاط نمونی .عادت نکنه .یه آشنا داریم پسر کلاس سوم هنوزم دم در کلاس میمونه 😐ابجیم گفت پسرم روز اول بردم پیش این خانوم دم در نشسته بودباز 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
معلمش اصلا نمی زاره بریم جلو در کلاس .یه بار رفتم جلو همه بچه ها گفت امروز جایزه بهت نمیدم چون مامان ...

وا چه معلم بی ادبی .بهش بگو من اومدم دم در چرا لجشو سر بچه خالی می‌کنه 

معلمش اصلا نمی زاره بریم جلو در کلاس .یه بار رفتم جلو همه بچه ها گفت امروز جایزه بهت نمیدم چون مامان ...

پس با مدیر صحبت کن یا زودتر برو یا زنگ تفریح معلم رو ببین 

ولی بنظرم حساسیت زیادی نشون نده چون بعضا میبینی نیجه عکس داره و بچه بد عادت میشه 

کاش حیاط نمونی .عادت نکنه .یه آشنا داریم پسر کلاس سوم هنوزم دم در کلاس میمونه 😐ابجیم گفت پسرم روز ا ...

دیگه بهش قول دادم نمیخوام بد قول شم چون اضطراب جدایی داره همه بچه ها مثل هم نیستن مدیر هم به هرکی دلش بخواد اجازه نمیده بمونه بعضی هارو ک صلاحه اجازه میده 

شرایط همه بچه ها یکی نیس 

گاهی با یکدفعه جدا شدن آسیب جدی میبینه 

خیلی بیقراری میکرد 

اما الان میگه هفته آینده خودم میرم 

من لایک نکن ترین کاربر این سایتم💁🏻‍♀