2777
2789
عنوان

دوستانی که از لپ تاپ سر درمیارن، بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست
Continue with system resume  Deletr restrotion data and proced to system boot menu

گزينه اول كانتينو رو بزن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دكمه جهت بالا پايين بزن بالا ك بره روي كانتنيو بعد اينتر بزن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
[QUOTE=313424370]گزينه اول كانتينو رو بزن[/QUOTE اصلا هر چی رو کیبورد میزنم چیزی نمیاد 

خب دكمه كيبوردت كار نميكنه توي اون سايت در مورد اينم نوضيح داده ك چرا كار نميكنه منتهي من خابم مياد لطفا خودت بخونش اگه اين خوب توضيح ندده

توي سرچ دوباره همين خطا رو بزن و كنارش فارسي بنويس اموزش ويديويي رفع خطاي همين متن خطا رو كپي كن بزن تا برات ويديو بياره نشون بده چطوري بايد رفعش كني

مرسیییییییییی درست شد  خیلی ممنون  خدا خیرت بده  ممنون عزیزم

قربونت