2777
2789
عنوان

خاله نمک نشناس بی شعور

139 بازدید | 3 پست

ببخشید بنده یه خاله دارم اصلا قدر شناس نیست .همیشه توی کار هاش و سختی ها بهش کمک کردم انگار وظیفه میدونه.ما روستا هستیم ایشون شهر تشریف دارن.براش خیلی خیلی ماست و کره و شیر و تخم مرغ فرستاده مادرم.با اینکه ازش کوچیکتره ولی گاها بهش بی احترامی میکنه.حتی همیشه توی آبیاری باغ شون کمک کردم..تازگی ها متوجه شدم پیش کل اقوام از ما بدگویی میکنه و فحش میده.بنظر شما راه حل چیه؟چندین بار بهش گفتم چرا اینجور میکنی جواب نداده بهم.

رابطع نداشته باشین تمام

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرش امسال فوت کرده ادم دلش برلش میسوزه البته قبل فوت همسرش هم همین بود

ذات ک مهمه. 

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.