2777
2789
عنوان

شخصیت

45 بازدید | 3 پست

چکار کنم جدی بشم

واقعا شخصیتمو بد میکنه

چرا همش میخندم

باعث شده بقیه حسابم نکنن

یه مشکل جدی شده برام

خواهش میکنم اگه راهکاری دارین بهم بدین به شدت اذیتم

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی

منم ب همین درد مبتلایم😂

نمیتونم جلو خودمو بگیرم مگر اینکه از قلبم ناراحت باشم اونوقت دیگه هیچ کس نمیتونه بخندونتم

از زندگانی‌ام گله دارد جوانی‌ام ، شرمنده جوانی از این زندگانی‌ام...
منم ب همین درد مبتلایم😂 نمیتونم جلو خودمو بگیرم مگر اینکه از قلبم ناراحت باشم اونوقت دیگه هیچ کس ن ...

آره منم همینم وقتی هم غمگین میشم هیچکی نمیتونه درستم کنه فقط با گذر زمان خوب میشم

ولی این خنده لعنتی داره عذابم میده شما هیچ کاری تا الان براش انجام ندادی؟

خیلی ناراحتم 

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم همینم وقتی هم غمگین میشم هیچکی نمیتونه درستم کنه فقط با گذر زمان خوب میشم ولی این خنده لعنت ...

نه دیگه همینم خودمو قبول کردم

از زندگانی‌ام گله دارد جوانی‌ام ، شرمنده جوانی از این زندگانی‌ام...