2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر

من دو هفتست که بینیمو عمل کردم امروز دکترم گفت خیلی ورم داره هنوز و هفته دیگه بیا تا واست کورتون بزنم 

میترسم بینیم خراب بشه ، توی نت خوندم که تا ۴ ماه تاثیر داره 

خیلی میترسم چیکار کنم به نظرتون 

شما روشی بلد نیستین که طبیعی ورمش بخوابه؟ میشه راهنماییم کنید لطفاً ممنونم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی کورتون نزن. بینی و استخوان پوک می‌کنه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

تا دو ماه ورم داره صبور باش .نیاز ب زمان داره

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
واقعا؟ تاثیر داره؟ من دمنوش بابونه خوردم گفتن خوبه یکم تأثیر داشت ولی دیگه متوقف شد تاثیرش

اره پیج تجربه عمل بینی گفتن تاثیر داره تجربه بقیه بود ک خوردن 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
واقعا؟ تاثیر داره؟ من دمنوش بابونه خوردم گفتن خوبه یکم تأثیر داشت ولی دیگه متوقف شد تاثیرش

شما واسه ورم کورتون تزریق کردین؟ورمتون رفت؟من یه ماهه بینیمو عمل کردم نوک بینیم ب شدت ورم داره.گفتن یکی دوماه دیگه بکذره کورتون واست میزنیم ولی تو نت سرچ کردم میگن باعث ایجاد فرورفتگی مبشه یا باعث تغییر پوست.میترسم از اینکه کورتون بزنم

شما واسه ورم کورتون تزریق کردین؟ورمتون رفت؟من یه ماهه بینیمو عمل کردم نوک بینیم ب شدت ورم داره.گفتن ...

سلام عزیزم ، نه من تزریق نکردم ، دکترم گفته بود یک هفته صبر کنم و بعد برم واسه کورتون و من تو اون یه هفته مدام شربت سکنجبین خوردم و وقتی رفتم پیش دکتر گفت نیاز ندارم ، شربت سکنجبینو حتما امتحان کن عالیهههه

شما واسه ورم کورتون تزریق کردین؟ورمتون رفت؟من یه ماهه بینیمو عمل کردم نوک بینیم ب شدت ورم داره.گفتن ...

ولی کلا نگران نباش تازه یک ماهه گذشته ، من الان تازه داره شکل بینیم مشخص میشه ، ماهای اول من حتی سوراخای بینیم کج بود ولی الان اوکی شده ،حتی یه فرو رفتگی هم یه طرف بینیم ایجاد شده بود که خیلی زشتتت بود ولی الان بهتر شده حالا واسه اون قراره چند ماه دیگه برم غضروف بزارم ، ولی نگران کورتون هم نباش اگر مجبور شدی بزنی و خدایی نکرده فرو رفتگی شد خود دکتر غضروف می‌زاره و اوکی می‌کنه 

واسه غضروف گذاشتن باید دوباره عمل ترمیمی انجام بدین؟

نه گفتن داخل مطب واسم میزارن یه عمل کوچولو ، ولی خب الان که ورمم کم شده خیلی بهتره بینیم الان تنها مشکلم اینه که از روبه رو حس میکنم بزرگتر شده چون کلا به پره های بینیم دست نزد الان حس میکنم تازه بزرگه 😐😐😂