2777
2789
عنوان

خانم های تحصیل کرده و کتاب خوان

127 بازدید | 7 پست

خانم های اینجا دیدم که تحصیل کرده اند بیشتر دوستانی که دکتری دارند یا پزشک هستند  اما خیلی کتاب خوندند  لطفا بگیدچجوری برنامه ریزی کردید

زمانی که برای کنکور ارشد و دکتری  آماده میشد کتاب خوندن رو کامل کنار میزارید از کجا شروع کردید بیشتر در چه موضوعاتی مطالعه دارید

من هیچکدومم

واسه استخدامی خوندم از شش ونیم صبح پا میشدم از هفت شروع میکردم درسهای سخت‌تر و تخصصی صبح بعد از ظهر یخورده قابل درک شبها هم اسونا 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچکدومم واسه استخدامی خوندم از شش ونیم صبح پا میشدم از هفت شروع میکردم درسهای سخت‌تر و تخصصی صب ...

چه عالی عزیزم چه رشته ای  ؟چند ماه خوندید ؟

راستش منم استخدامی شرکت کردم همش یه ماه وقت داشت نخوندم ۲۸ آزمون 

چه عالی عزیزم چه رشته ای  ؟چند ماه خوندید ؟ راستش منم استخدامی شرکت کردم همش یه ماه وقت داشت ن ...

من دبیری زبان از عید شروع کردم با روزی سه ساعت دفترچه اومد شد روزی ده ساعت

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
من دبیری زبان از عید شروع کردم با روزی سه ساعت دفترچه اومد شد روزی ده ساعت

من رشته حسابداریم ،زبان انگلیسیم خوب نیست همیشه برای آزمون زبان رو سفید میزارم  😢

من رشته حسابداریم ،زبان انگلیسیم خوب نیست همیشه برای آزمون زبان رو سفید میزارم  😢

انشالله موفق باشی تو میتونی