2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جفتشم خوبه. من خودم کارشناسی صنایع خوندم ارشد هم ام بی ای خوندم. میتونید کارشناسیو یه رشته بخونید ارشدو یه رشته دیگه اگه میخواین اینطوری کنین بهتره کارشناسیو صنایع بخونین ارشدو مدیریت. من خودم باشم اینطوری میکنم. بازار کار صنایع خیلی وسیعتر از مدیریته بنظرم

یه پیشنهادی میکنم حتما اگه تونستید اجرایی کنید. اگه رفتید دانشگاه حتما سایت های کاریابی رو چکن کنین (مثل جاب ویژن، آی استخدام یا غیره)، بعد ببینید توی رشتتون چیا لازمه برای بازار کار برید اونارو یاد بگیرید خیلی جلو میوفتین اینطوری، سعی کنین حتما کاراموزیم برید از ترمه۳_۴ به بعد، من جای شما باشم یه چیزیم به کارفرما میدم میگم بزار بیام برات کاراموزی کنم، خیلی یاد میگیرین. توی این سایتای کاریابی، موقعیت های کاراموزیم میزارن حتما اونارو چک کنین. موفق باشین

یه پیشنهادی میکنم حتما اگه تونستید اجرایی کنید. اگه رفتید دانشگاه حتما سایت های کاریابی رو چکن کنین ...

من میخوام تغییر رشته بدم از هنر ،ارشد صنایع بخونم به نظرت موفق میشم دولتی بیارم

women againt women:اینجا یاد میگیری

من میخوام تغییر رشته بدم از هنر ،ارشد صنایع بخونم به نظرت موفق میشم دولتی بیارم

سلام. خیلیم عالی چرا موفق نشین؟اگه بخونین قطعا موفق میشین. من ارشد رو صنایع نخوندم ، مدیریت خوندم ولی دوستام که ارشدو صنایع خوندن دیدم زیاد سخت نیست فقط باید تلاش کنین. موفق باشین. امیدوارم قبول شین و بیاین اینجا بگین که قبول شدم. یادتون نره از خدا و امام زمانم کمک بگیرین. ان شالله همیشه موفق باشین

سلام جفتشم خوبه. من خودم کارشناسی صنایع خوندم ارشد هم ام بی ای خوندم. میتونید کارشناسیو یه رشته بخون ...

سلام

سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین

برای بورسیه مدیریت بهتره یا مهندسی صنایع؟

سلامسوال داشتم ممنون میشم جواب بدینبرای بورسیه مدیریت بهتره یا مهندسی صنایع؟

سلام ببخشید الان دیدم پیامتون رو. بورسیه منظور خارج رفتن؟؟. اگر میخواین خارج برین با صنایع راحتتر میتونین برین چون تو رشته های انسانی زیاد ایرانو قبول نمی کنن ولی مهندسی ها راحت ترع. اگر ایران میمونین، کارشناسی مهندسی صنایع بخونین بعدش برین ام بی ای، اگر تو تهران باشین که صددرصد کاره خوب پیدا میکنین اگرم تو شهرستان باشین میتونین راحتتر کار پیدا کنین. اگر صنایع خوندین درس هاتون رو بیخیال شین، حتما روی زبانتون کار کنین، علم داده (data science) رو یاد بگیرین. اینا پشینهادهای من به شماست. ان شالله موفق باشین بازم سوالی بود بپرسین

سلام ببخشید الان دیدم پیامتون رو. بورسیه منظور خارج رفتن؟؟. اگر میخواین خارج برین با صنایع راحتتر می ...

ممنون

فقط این data science که میگین چیه متوجه نشدم

و اینکه میتونید بگید اطرافیانتون کسایی که شاغلن حدودا چقدر درآمد دارن.ممنون میشم تقریبی بگید