2777
2789

هم از نظر درس هم اخلاق

پدر و مادرش چه ویژگی هایی داشتن 

چکارا برا بچه شون کردن

مثلا مدرسه غیر انتفاعی گذاشتن یا مهربون بودن یا ...

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیرمون 

پسرش همسن منه میگه از بچگی کلاس برده 

از بچگی زبان خونده 

با بچش ارتباطش خیلی زیاد قویه 

پسرش بدون اجازه پدرش میبینم که آبم نمیخوره 

بشدت ارتباط خوبی دارن از لحاظ مالی هم صدشو برای بچش گذاشته واون الان پزشکع

خودم🙂خودم همه این ویژگی هارو دارم

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟

خودم 

پسرم ۲۰ سالشه خیلی خوبه 

خودمون آروم و سر به راهیم .مدرسه دولتی می‌رفته همش

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

فقط و فقط و فقط رابطه صمیمانه پدر و مادر با فرزند 

خود من بعنوان یه دهه هشتادی میگم امروز دیگه تهدید و اینا رو بچه ها جواب نیست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

تربیت خانواده خیلی تاثیر داره ولی صد در صد نیست 

من یکی رو میشناسم شوهرش هر خلافی که بگی کرده زنه هم از صبح تا شب طفلک سر کار بود تا بدهی های شوهرش رو بده دخترشون از ۶ سالگی تو خونه تنها بود مدرسه هم تنها می رفت میومد دخترشون بقدری مودب و درس خونه آدم میگه زیر دست بهترین پدر و مادر دنیا بزرگ شده امسال هم تیزهوشان قبول شده تجربی می خونه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
فقط و فقط و فقط رابطه صمیمانه پدر و مادر با فرزند  خود من بعنوان یه دهه هشتادی میگم امروز دیگه ...

آخه زبون خوش هم رو دهه نودیا جواب نمیده والا

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم