2777
2789

میشه بگید دکلره رو موهاتون باز شد یا نه؟رنگی که میخاستین شد؟

من ۲ماه پیش رنگ قهوه ایی سوخته گذاشتم از یکنواختی خسته شدم.دوس دارم دکلره سوزنی رو موهام بزارم

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چند بار دکلره شه؟

من  قبلا  رنگ کار میکردم   بستگی داره دفعه اول دکلره میزارن  یه چهل دقیقه میمونه  یه حالت نارنجی میشه  میشورن  خشک میکنن دوباره میزارن  بعضی ها شده بود سه مرحله هم میزاشتیم   باید پودر دکلره هم از اون قوی ها باشه  ولی چون میخوای قشنگ رنگ بگیره  باید مراقب باشن نسوزه   ولی نشد نداره  رنگ میگیره 

💖عشقم خانواده ام💖
باید حواس جمع باشه دیگه دکلره آخرش  موها را وز و خشک میکنه

ممنون از جوابتون.چون گفتین رنگ کار میکردین میخواستم بدونم دکلره چ برندی الان تو بازار حرف اول میزنع؟

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂
ممنون از جوابتون.چون گفتین رنگ کار میکردین میخواستم بدونم دکلره چ برندی الان تو بازار حرف اول میزنع؟

خواهش میکنم میگم که قبلا کار میکردم شرمنده  الان یادم  نیست  نمیدونم  فقط یادمه پودرهای آبی بهتر جواب میده  مارکا نمیدونم  🫣

💖عشقم خانواده ام💖