2777
2789
عنوان

کنکور و دانشگاه درکنار هم؟

82 بازدید | 7 پست

سلام میدونم نیومده نیومده هی تاپیک میزنم 

ولی واقعا تو ی بازه بد از  زندگیمم پر از دوگانگی 💔

سال دومی بود که کنکور دادم بخاطر خیلی از مشکلات نشد و از طرفی بخاطر جو بد خانواده و فامیل انتخاب رشته کردم ازاد قبول شدم ولی به همه گفتم دولتی 🤕خودتون حساب کنید دیگه چه خبره😓

ولی از بچگی و اصلا هدفم از رفتن به این رشته اون رشته ای بود که دوست داشتم ❣️

حس میکنم ارزوهام سوخت دلم میخواد بشینم بخونم ولی پول و هزینه و امکانات ندارم همه هم میگن نمیشه و احتمالش زیر یک درصده 💔

به نظرتون میشه هم برای دانشگاه خوند هم برای  کنکور؟ 

.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثبت نام کن مرخصی بگیر بنظرم،حداقل از دست ندی این رشته رور راستی ترمیم معدل میتونی بکنی؟

مرخصی؟ 

میخوام هیچکس حتی خانوادمم ندونن نمیدونید چقد بد بود امسال 😭 درس منو نکشت که اینا کشتن 

.....

مرخصی؟  میخوام هیچکس حتی خانوادمم ندونن نمیدونید چقد بد بود امسال 😭 درس منو نکشت که اینا کشتن ...

اره دیگ ترم اول رو مرخصی بگیر،یا اینکه اگر رشته ی راحتی هست درکنار دانشگاه بخون،بستگی به هدفت داره

عزیزم میفهمم چی میگی منم خانوادم خیلی درکی ندارن.

ببین با خودت روراست باش پشت کنکور بودن خیلی سخته و ممکنه خانوادت هم هیییچ کمکی بهت نکنن..بشین فکرکن میتونی تحمل کنی یا نه!

اره دیگ ترم اول رو مرخصی بگیر،یا اینکه اگر رشته ی راحتی هست درکنار دانشگاه بخون،بستگی به هدفت داره ...

میدونم که قرار نیست حتی کتابارو برام بگیرن و قراره سرکوفت بزنن فقط برای همین بهشون چیزی نمیگم دارم میرم خوابگاه 

.....

میدونم که قرار نیست حتی کتابارو برام بگیرن و قراره سرکوفت بزنن فقط برای همین بهشون چیزی نمیگم دارم م ...

خب پس برو دانشگاه شاید همونی شد که تو میخوای،هزارتا مسیر وجود داره واسه موفق شدن

موفق باشی