2777
2789
عنوان

هیچکی حمایتم نمیکنه

127 بازدید | 17 پست

به شدت بی پولم لیسانس دارم اما بیکارم یعنی باید آزمون آموزش و پرورش شرکت کنم که اونم مشخص نیست که قبول بشم بتونم شاغل شم حالم بد خراب بابام و داداشم اینا بهم انگیزه که نمیدن هیچ همش مسخره ام میکنن دوست ندارم تو فامیل انگشت نما شم بگن دیدی انقدر درس خوند آخرش چی شد هعی هر کاری میکنم بدتر میشه از طرفی ماهی ۴ تومن باید قسط بدم چون وام خونگی شرکت کردم خیر سرم فک میکردم زود شاغل میشم قسط ها رو می تونم راحت و زود بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیست کسی حمایتت کنه

آدما وقتی به بلوغ میرسن که بدونن همه کسی خودشون، خودشون هستن.

کارهای کاذب انجام بده خرج جیبت رو دربیار برای شاغل شدن یا ایجاد یه شغل خوب هم تمام تلاشت رو بکن.

بابام همش من تحقیر میکنه تا یکی میخواد درس بخونه اینا میگه ول کن بابا فک کن توام مثل ناهید ما آخر تو ...

اصلا اصلا اهمیت نده شاید سطح سواد و فرهنگ یه آدم اینقدر پایین باشه که از رشد و تحصیلات و .. یه خانم هیچی نفهمه ولی مطمئن باش روزی میرسه که از حرفش پشیمون میشه. 

لیسانس چی داری؟احساس میکنم رشته خوبی خوندی که توقع دیگران ازت بالاس ولی در کل از هر کاری که پیش رو ...

روانشناسی دولتی میخوام برم تو شیرینی پزی اما خانوادم نمیزارن میخندن میگن میخوای کارگری کنی 

اصلا اصلا اهمیت نده شاید سطح سواد و فرهنگ یه آدم اینقدر پایین باشه که از رشد و تحصیلات و .. یه خانم ...

چی بگم فشار رو خودم کم باید تحقیر های بابام هم تحمل کنم 

قرار نیست کسی حمایتت کنه آدما وقتی به بلوغ میرسن که بدونن همه کسی خودشون، خودشون هستن. کارهای کاذب ...

اخه باز تا شاغل بشم حتی کسب کار کوچیک به پول نیاز دارم ظهر به بابام گفتم یه تومن بزن برام با تحقیر گفت انقدر خرج درس ات  کردم حالام خرجت من میدم 

روانشناسی دولتی میخوام برم تو شیرینی پزی اما خانوادم نمیزارن میخندن میگن میخوای کارگری کنی 

بالاخره که باید از یه جایی شروع کنی شیرینی پزی هم یه هنره.قرار نیست که به همه توضیح بدی.