2777
2789
عنوان

در جوابش چی بگم؟روحیش ضعیف شده🥲

177 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

من ی دوستی دارم (پسر)که کارش مربوط به معدن و الانم حدود ۳ماهه بی وقفه بخاطر‌پروژه کاری تو یکی از معدنا داره کار میکنه (مدیر پروژست فکرکنم چون مسئولیت همه چیز با ایشونه)روحیشو یکم باخته چون ۳ماهه تو بیابون معدن و کارخونست همش کار فشرده

این اواخر بی حوصله شده واقعا 

دیروز حالشو پرسیدم امروز جواب داد گفت بدنیستم میگذره ولی یکم خستم..مشخصه کاملا بی حال حوصلست و کلافه چون مشکلات مالیم داره و ی سری مسائل دیگه از اینورم ۳ماهه بی وقفه تو بیابون و معدن و کار فشرده ...

من چی جوابش بدم در جواب که گفت خستم یکم ولی میگذره؟ی چیزی که بفهمه درکش میکنم

واقعا چون ادم پرانرژی و اکتیوی هستش همیشه وقتی اینطور خسته و بیحوصله میشه من میمونم چطوری دلداریش بدم به عنوان ی دوست🥲

واقعا دوست خوبی بوده و هست برام وقتی اینطور میگه دلم میسوزه🫠

واسه هییییچ پسری دلت نسوزه همشون مارخوش خط وخالن اونم احتمالاداره بایکی چت میکنه حوصله شمارونداره

موافقم😐🤌

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه هییییچ پسری دلت نسوزه همشون مارخوش خط وخالن اونم احتمالاداره بایکی چت میکنه حوصله شمارونداره

نه همیشه پرحوصله و خوش برخورد حرف میزنه جواب میده اوایلی هم که رفت سر این پروژه هنوز انرژی داشت

ولی این اواخر کاملا مشخصه کلافست ربطی به من نداره من فقط دوستشم

چون قصد مهاجرتم داره کارای مهاجرتش جور نمیشه

از اونورم پولاشو خوردن درگیر دادگاهه

خیلی کم میخوابه بخاطر حجم کارش

نه همیشه پرحوصله و خوش برخورد حرف میزنه جواب میده اوایلی هم که رفت سر این پروژه هنوز انرژی داشت ولی ...

خب همه اینها هم باشه شماچرا غصه پسرمردموبخوری ایشالامشکلات همه حل شه ولی حیف که شماغصه بخوری

بایه دوست باحوصله چت کنید🦋🌼

نه همیشه پرحوصله و خوش برخورد حرف میزنه جواب میده اوایلی هم که رفت سر این پروژه هنوز انرژی داشت ولی ...

خب چرا باهاش حرف میزنی

این ک میخواد بره

نمیترسی وابسته بشی بهش؟؟؟

اصلا دوستی دختر پسر چ معنی میده که چی مثلا با تو دوست سده

من درجریان کاراش و گیراش هستم دوستان😐اگرم با کسی بلاسه صحبت کنه به خودش مربوط من فقط دوستشم این یک

دوم که کسی که به زور به نت وصل میشه تو معدن بیابون و روزی ۴.۵ساعت میخوابه حوصله لاسیدن میمونه براش؟

😐بلاسه هم باز به خودش مربوط

من صرفا چون میدونم بخاطر گرفتاریاش روحیشو باخته خواستم دلداریش بدم دوستانه که بلد نیستم😐😐

خب همه اینها هم باشه شماچرا غصه پسرمردموبخوری ایشالامشکلات همه حل شه ولی حیف که شماغصه بخوری بایه د ...

همیشه با حوصله بوده

همیشه پر انرژی نوشتم تو پست اول که

همیشه اکتیو خوب مهربون از رفاقت چیزی کم ندیدم

یک سالو نیم دوستمه همیشه خوبی دیدم فقط

این ۳ماهه که کارش اینطوری شده روحیشو باخته

رفیق نیمه راه بشم؟

خب چرا باهاش حرف میزنی این ک میخواد بره نمیترسی وابسته بشی بهش؟؟؟ اصلا دوستی دختر پسر چ معنی میده ...

خب بره ما دوست میمونیم نهایتا دوستی قطع میشه معنی نمیخواد

من سوالم چیز دیگه بود