دوستان بخاطر ی مشکلی خیلی ناراحت و ضعیف شدم فقط میخوابم و تو فکر خودکشیم همش کابوس میبینم اصلااا نمیخوام زندگی کنم میشه برام دعا کنید سر اذان😭نذری هم سراغ دارید صد درصد جواب بده ارومم کنه😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میشه توهم برام دعا کنی بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه بحق امام حسین
میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
عزیزم برات دعا کردم مطمعنم ی بچه سالم و شاد به دنیا میاری ایشالا هرچی صلاحته همون بشه 🩷🩷
فدااات عزیزم
میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹