2777
2789
عنوان

لاغری با عمل بینی

616 بازدید | 14 پست

میگن بینی رو که عمل می‌کنی تا دوماه باید سوپ بخوری ( حداقل باید این مدلی رعایت کنی که دماغ جا بیوفته بعد میگن غذاهای نرم مثل عدسی و اشکنه و سوپ که نیاز به جویدن ندارع باید بخوری) بعد بنظرتون با خوردن اینا آدم چند کیلو لاغر میشه؟؟ داشتیم کسیو که بعد عمل بینی لاغر شده باشه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد عمل ادم کلا لاغر میشه حتی اگه چلو ماهیچه بخوره

نه دو ماه چ خبره من دو روز اول سوپ خوردم سومین روز پلو با خورشت فراوون ک یذره نرم تر شه

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

من عمل قلب باز کردم یه هفته سوپ خوردم چخبرهه عمل بینی دوماه سوپ بخوریی😂

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

من عمل دماغ کردم فقط دور روز سوپ خوردم از روز سوم  غذای معمولی مثل برنج و انواع خورشت  میخوردم لقمه های کوچیک میخوردم و آروم می‌جویدم 

البته اینم بگم  تا یه مدت غذای سفت و ساندویچی نمی‌خوردم 

لاغر نشدم ولی ماه اول یه مقدار رنگ و روم زرد و ضعیف شده بود که به مرور به حالت اول برگشت

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.