2777
2789
عنوان

ضایعه نخاعی

7257 بازدید | 16 پست

سلام دوستان عزیزم همسر من دچار آسیب نخاعی شده (نخاعش قطع نشده) ۷ ماه‌گذشته و روزای سختی میگذرونیم خواهشی که ازتون دارم خواهرانه اگر در بین خانواده یا دوست و آشنا کیس آسیب نخاعی داشتید تجربیات تونو در اختیارم بذارید البته‌در جریانم‌ در این نوع اسیب ضایعه در هر فرد متفاوت از فرد دیگری ست.

آیا شما کسی دیدید خوب شده باشه و بتونه‌راه بره؟

ملتمس دعاتون هستم لطفا برای خوب شدن همسرم و بقیه مریضا دعا کنید.

یکی ازدوستای همسرم ۵سال پیش تصادف کردن این بنده خدا رفت کما با هوشیاری ۳ پاهاشم که پلاتین گذاشته بودن اسیب نخاعیم بود خوب شده راه میره البته به کمک عصا بخاطر شکستگی پاش اینجوری شده که میلنگه

یکی ازدوستای همسرم ۵سال پیش تصادف کردن این بنده خدا رفت کما با هوشیاری ۳ پاهاشم که پلاتین گذاشته بود ...

همسر من هنوز به عصا نرسیده تازه واکر گرفته و حدود ۵ ۶ متر میتونه بره اما خسته میشه و یکی از پاهاش از پای دیگه ش ضعیف تره  شکستگی و این ها نداشت از پاسخگویی تون ممنونم خانومی🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من هنوز به عصا نرسیده تازه واکر گرفته و حدود ۵ ۶ متر میتونه بره اما خسته میشه و یکی از پاهاش از ...

حتما فیزیوتراپیش رو ادامه بدید یه مقدار زمان میبره اما خوب میشه خدا همیشه سلامتی بهتون بده 

حتما فیزیوتراپیش رو ادامه بدید یه مقدار زمان میبره اما خوب میشه خدا همیشه سلامتی بهتون بده 

یکی‌از دستاش که اصلا از اول از آرنج کار نمیکرد اما تو بيمارستان به مدت ۲هفته خوب شد و الان کامل دستاش خوب شده فیزیوتراپی و کاردرمانی باهم‌انجام میده 

ممنونم عزیزم انشالله بلا از شما و خانواده ات دور باشه

همسر من هنوز به عصا نرسیده تازه واکر گرفته و حدود ۵ ۶ متر میتونه بره اما خسته میشه و یکی از پاهاش از ...

سلام عزیزم. میشه لطف کنین بگید الان اوضاع همسرتون چطوره؟؟ چقد طول کشید تا نشونه های خوب بدن؟ پدر منم ۷ ماهه به این مشکل دچاره شده دیوونه شدم من😭😭

از کامنتاتون حدس زدم ضایعه نخاعی کمری هستن

خیلی عالیه که دستاشونو دارن، خیلی عالیه که میتونن بشینن، خیلی عالیه که با واکر میتونن راه برن

خواهر من ضایعه نخاعی گردنیه و دستاشم از دست داده

۲ ماه میگذره از تصادفش

از کامنتاتون حدس زدم ضایعه نخاعی کمری هستن خیلی عالیه که دستاشونو دارن، خیلی عالیه که میتونن بشینن، ...

نه عزیزم گردنی بود دستاش به مرور اوکی شد الانم  کار میکنه اما صد در صدی نیست میتونه غذا بخوره چیزی برداره کارای معمول انجام میده ولی توان نداره دستاش فندک بزنه و...

نه عزیزم گردنی بود دستاش به مرور اوکی شد الانم  کار میکنه اما صد در صدی نیست میتونه غذا بخوره چ ...

کلا آسیب هر فرد با فرد دیگه فرق میکنه عین اثر انگشت هر فرد که متفاوت به مرور بهتر میشن البته با توجه به شدت آسیب...

از کامنتاتون حدس زدم ضایعه نخاعی کمری هستن خیلی عالیه که دستاشونو دارن، خیلی عالیه که میتونن بشینن، ...

الان هم خودش روی کمرش نمیتونه بشینه قوز میکنه نمیتونه عین همه ماها سرشو بچرخونه یا از یه حدی سرشو بالا بگیره 

با کمک واکر میگیره البته به شدت بدنش اسپاسم میشه...