2777
2789
عنوان

هماتوم ولکه بینی

103 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من ۶هفته سونو واژینال انجام دادم قلب بچه تشکیل شده بود،ولی ی هماتوم ۸میل اطراف ساک دیده شد،دکتر فقط روزی ی شیاف واستراحت تجویز کرد،تو یک هفته فقط دوبار لکه بینی کم داشتم مداوم نبود مثلا یک بار در هرروز 

دکتر شیاف و هر ۱۲ساعت گفت استفاده کنم 

الان خیلی نگرانم احتیاج هست بازم سونو بدم؟

چقدر طول می‌کشه برطرف شه؟

هماتوم جذب میشه یا دفع؟

ببخشید طولانی شد پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا دیدم ک جذب شه شیافو قرصاتو مصرف کن و دلت آروم نشد هشت هفته ی سونوی شکمی برو

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
اکثرا دیدم ک جذب شه شیافو قرصاتو مصرف کن و دلت آروم نشد هشت هفته ی سونوی شکمی برو

دکترم میگه سونو لازم نیست اندازش خیلی کوچیکه ولی خیلی استرس دارم شاید رفتم ی دکتر دیگه سونو بنویسه برام

دکترم میگه سونو لازم نیست اندازش خیلی کوچیکه ولی خیلی استرس دارم شاید رفتم ی دکتر دیگه سونو بنویسه ب ...

انشالله ک چیزی نیست

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

هماتوم اصلا نگران کننده نیست اما وقتی لکه بینی داری باید استراحت مطلق کنی،

منم روزی دو تا شیاف و استراحت‌ مطلق بودم،

سونو بعدی هماتومم کامل رفته بود،

اگه دیدی لکه بینی قطع نمیشه اونوقت برو سونو

هماتوم اصلا نگران کننده نیست اما وقتی لکه بینی داری باید استراحت مطلق کنی، منم روزی دو تا شیاف و اس ...

اصلا مداوم نیست ،تو یک هفته فقط دوبار لک دیدم 

اونم انگار ببخشید ترشح قهوه ای بود 

دکتر گفت تا زمانی ک خون قرمز و تازه نیست خطرناک نیست ولی متاسفانه من خیلی استرس دارم اصلا دلم آروم نمیگیره