نه تا اون حد ... ینی فعلا نمیتونم سر ی عصرونه دارم سه روزه فکر میکنم...
میوه و کیک بذار جلوش پس
اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه کیک خونگی درست کن، اگه هوا گرمه با شربت و اگه سرده با چای سرو کن، میوه و شیرینی و شکلات تعارف کن، یه عصرانه ساده مثل سالادماکارانی، الویه، پیراشکی گوشت یا هرچیزی بلدی هم درست کن باهم بخورید، دسر هم بستگی به سلیقت داره، مدل های مختلف ژله هست تا پودینگ ها میتونی حاضر کنی
بله ممنون ازت فقط بنظرتون میوه هارو تزیین کنم میوه آرایی ب قول معروف تاجایی ک بتونم البته
خواهش گلی
اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
میتونی واسه عصرونه اش رشته ای سالاد ماکارونی الویه ای چیزی درست کنی
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚