2777
2789
عنوان

خانوما من سرطان دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 63 پست

زبونت چه رنگیه؟

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دوماهه اسهالم حالا رسیده به دل درد و روده درد شبا نمیتونم بخوابم و الانم حالت تهو اصلا نمیتونم چ ...

گلم احتمالا حساسیت به گلوتن گندم داری

تمام علائمی که داری برای همین حساسیته

برو دکتر بگو برات حساسیت به گلوتن بنویسه

اگر دکتر نبردنت سعی کن مصرف نون رو حذف کنی

بعد یه مدت اگه بهتر شدی قطعا حساسیت داری

لکه های رو بدنت ماندگاری داره یا مثل جای جوش هست ؟ درد شکمت چطوریه؟  شکمت ورم داره ؟ سفیده چ ...

لک هارو دیدم ماندگاره داره از حالت صورتی کمرنگ به رنگ قهوه ای میشن  و گسترده میشن .رنگ اره احساس میکنم داره تیره تر و رنگ زرد پریدگی پیدا میکنه.شکمم هم اره انگار ورم داره من اینجوری نبودم قبلا  

لک هارو دیدم ماندگاره داره از حالت صورتی کمرنگ به رنگ قهوه ای میشن  و گسترده میشن .رنگ اره احسا ...

عزیزم ببین شما علائم رو داری ولی نمیشه رو حرف من پیش بری 

شما الان بهتره با ی متخصص گوارش مشورت کنی تا قبل اینکه دیر بشه من نمیگم درواز جون مشکل بدیه ولی عزیزم الان وقت سهل انگاری نیست من تکنسین آزمایشگاهم شما تمامی علایم رو داری بازم دارم میگم میتونه ی ویروس ابی یا خاکی باشه ک درگیرت کرده یا مشکلات گسترده تر 

کدوم شهری گلم ؟ 

اره وزنم کم شده انگار قبلا رگای دستم مشخص نبود الان زده بیرون مرداد رفتم ازمایش خون واسه یچیزی خون ت ...

واقعا خانوادت نترسیدن سر این جریان 

کدوم شهری ؟

این سر سری گرفتن کار دستت میده