2777
2789
عنوان

چرا انقد ازدواجی شدم من؟؟؟

354 بازدید | 30 پست

☹️🥲🥲نمیخوام به گناه الوده شم اصلا هم اهل دوست پسر و اینا نیستم فیلم هم نمیبینم🚶‍♀️خدااااا منو بکش.دیقا چه غلطی کنم🥲🚶‍♀️هقققق...۱۹سالمه🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

تازه کار نیستم☹️تعلیق شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعضی موقع ها به سرم میزنه شرایطم مثل خودته داریم به کجا میریم ما😂

خواستگار داری؟

؛𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝒐𝒇 𝒂 𝒈𝒊𝒓𝒍 𝒊𝒔 𝒂𝒄𝒄𝒐𝒓𝒅𝒊𝒏𝒈 𝒕𝒐 𝒉𝒆𝒓 𝒃𝒆𝒍𝒊𝒆𝒇𝒔💙
باخانوادتومطرح کن منتها نه جوری که به هرکسی بله رو بگی البته اگه خانوادت ظرفیتشو دارن

خانواده م تا اسم خواستگار میارن من میگم نه😂💔شرایطش فعلا نیس...

همین دیگه شرایطش نیس واقعا نیس...اول باید تکلیف درسم مشخص شه و تا دانشگاه نرم خبری از شوهر نی

پس باید تحمل کنی هیچ راهی نیس 

خودتو ب درس مشغول کن مشغول کار شو منظورم تو خونه اس کمک مامانت کن 

من ک اینطوری حواسمو پرت کردم

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
منم بعضی موقع ها به سرم میزنه شرایطم مثل خودته داریم به کجا میریم ما😂 خواستگار داری؟

هعییی...اره دارم ولی خیلی جالبه تا اسمشو مامانم میاره من میگم غلط میکنه هرکی بیاد فعلا قصد ازدواج ندارم😂💔بابا اخه نمیشه برا رفع نیاز جنسی شوهر کنی بعد ی عمر پشیمون شی..من واقعا حس میکنم هنوز ب بلوغ فکری نرسیدم