2777
2789

این نه تبلیغه نه کسب درامد فقط خواستم دوستانی که مثل من لاغر هستن کمک کرده باشم، قبلا هم تایپیک زدم دنبال اضافه وزن هستم از راهنمایی دوستان استفاده کردم، هفته پیش باشگاه رفتم دنبال دخترم با یه خانومه آشنا شدم بهم مکمل گین آپ اصلی رو معرفی کرد و گفتش باید ورزش هم انجام بدی،بدنت رو فرم بیاد شکم نداشته باشی،  خدمتشون عرض کردم من قبلا گین آپ دو مرحله استفاده کردم ولی اصلی نبوده، امروز پنج روزه برام آوردن و دارم استفاده میکنم، رنگش قرص و سایز قرص با چیزی که من قبلا خوردم کلا فرق داره..دوستان اگر کسی خواست ارسال هم داره، خیلی اصرار کردم که از کجا تهییه میکنه متاسفانه نگفت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضرری نداره؟ چون من مشکل زخم معده دارم دنبال راهیم که بتونم وزنمو ببرم بالا حداقل۱۵کیلو چون قدم ب ه و ...

والا اگر مشکل معده دارید نخورید بهتره، من پنج روزه شروع کردم توکل به خدا..حداقل ده کیلو لازم دارم..برای معده دارو مصرف میکنید؟