2777
2789
عنوان

تک فرزندی یا دو فرزندی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6912 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خودتون یا کودک؟

هردو دیگه چه فرقی داره.

به خیلی از دلایل.

دو فرزندی یه جز اینکه دردسراش هزااار برابره،

کلانم برا خود بچه ام دردسر داره شخصیتاشون بهم‌ نمیخوره یا کلا فاصله سنیشون بده‌. کلا بدم میاد و اینکه تحت تاثیر تبلیغاام قرار نمیگیرم. الان خیلی حرفا میزنن که تک فرزندا چمیدونم لوسن و بچه ننه میشن یا خواهرا و برادرا همدم هم میشن ولی خب زندگی واقعیو نگاه کنی اصلا اینجوری نی اینا همش حرفه.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

عزیزم من دو تا بچه با فاصله ۳ سال دارم. تا ۶ ماه که به شدت سخته و الانم که ۱ سال میگذره یه کوچولو سختیش کم شده ولی حدس می‌زنم تا ۲ سالگی سختیش ادامه داره بعد که کوچیکه از آب و گل دربیاد اوضاع خیلی بهتر میشه.

من آدم خیلی صبوری نیستم عزیزم و خیلی فشار روم اومد و واقعا اذیت شدم، بعضی وقتا خیلی عصبی میشم . توصیه میکنم خودتو براش آماده کنی و خیلی سخت نگیری وگرنه اذیت میشی

ولی با وجود همه این سختی ها بازم از تصمیم راضیم و برمیگشتم بازم با فاصله ۳ سال می‌آوردم چون عاشق همن و میدونم در آینده همبازی میشن.

عزیزم من دو تا بچه با فاصله ۳ سال دارم. تا ۶ ماه که به شدت سخته و الانم که ۱ سال میگذره یه کوچولو سخ ...

همین خوبه که پشیمون نیستین

خیلی دودلم

دلم میخواد برای دخترم بیارم از طرفی که از مسئولیتش و خستگیش میترسم

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
هردو دیگه چه فرقی داره. به خیلی از دلایل. دو فرزندی یه جز اینکه دردسراش هزااار برابره، کلانم برا ...

تبلیغات کی؟

کاری به تبلیغات نیست ،دو فرزندا که تعامل و تقابل رو یاد نیمیرن در اجتماع کوچیکترشون که خونس و میتونن تامین بدن تو اجتماع بزرگتر

از این جهت که عالیه حای اگه اختلاف شخصیت داشته باشن

من فقط از جنبه زحمتاش و دردسرای والدگری میگم

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
میشه توضیح بدی چرا تک؟

اگر توضیح میخوای درخواست بده توضیح بدم 

چون با خودم توبه کردم اینجا حرف نزنم تا کاربرای تبلیغی نریزن سرم

اما خب من تک فرزندیو قبول دارم 

و خب راجبش حرف زدم خیلی زیاد با کسی ک مطمئنم از رو تبلیغ، احساس، یا حرف مردم نظر نمیده...

یعنی ک همینجوری الکی چون خودم دوست دارم‌ نمیگم تک فرزندی

ب من باشه ک عااااشق داداشمم

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
با تحقیق به تک فرزندی رسیدی؟! چطور ممکنه؟؟!

عجیبه برات؟

چرا ی جور با تاکید ک غلطه سوال میپرسی؟!

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
عجیبه برات؟ چرا ی جور با تاکید ک غلطه سوال میپرسی؟!

اره خیلی عجیبه اخه همه روانشناسا و متخصصین حوزه کودک به این باورن که کودک نیاز به داشتن خواهر و برادر داره و تک فرزندیو رد میکنن...

مگه اینکه شما با توجه به وضع جامعه کنونی ایران بگی تک فرزندی که خب اون بحثش جداست

تبلیغات کی؟ کاری به تبلیغات نیست ،دو فرزندا که تعامل و تقابل رو یاد نیمیرن در اجتماع کوچیکترشون که ...

اگه از اون نظر میخوای خب معلومه ‌تک فرزندی راحت تره و بهتره.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
همین خوبه که پشیمون نیستین خیلی دودلم دلم میخواد برای دخترم بیارم از طرفی که از مسئولیتش و خستگیش ...

عزیزم واقعیت اینه که واقعا سخته ولی بسته به اینکه مثلا شما تحملت چقدره، شخصیت خودت، کمک داری یا نه و شرایط زندگی این سختی مقدارش کم و زیاد میشه.

مثلا من خودم تقریبا دست تنها بودم به جز شوهرم که گاهی کمکم میکرد و یه مقدار حساس و سختگیرم برای همین واسم خیلی سخت بود