نظرتون راجب این شغل چیه میشه یکم از فوایدو معایبش بگین م عمه هام گفتن چون پزشکی نمیاری فرهنگیان از پیرابهتره چون از همون اول حقوق میگیری و مستقل میشی اما از نظره من حقوقش کمه تازه محله خدمتم خیلی بده دوستام بارتبه بدتر از من رفتن پرستاری و مامایی واتاق عمل بعد من رفتم فرهنگیان ب اصراره عمه هام البته خودمم دوس داشتم از اول حقوق بگیرمو بچه هارو خیلییی دوس دارم
اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پرستاری سختی کار داره حقوقش اصلا نمی ارزه ولی معلمی راحت تره درسته حقوقش کمه ولی سه ماه سال تعطیلی داره نسبت به پرستاری سختی کار خیلی کمتری داره نسبت به تعطیلی هایی که دارن حقوقشون کافیه بنظرم اگه فرهنگیان قبول شدی برو
واقعا؟اما فرهنگیان گفتن ی سال مرخصی زایمان میدنو سه ماه تعطیل پنج شنبه جمعه تعطیل اما همش باید منتظر باشی یکی بگیرتت ولی اگ میرفتم مامایی فقط ب خودم اتکا میکردم البته من خونوادم اوضاع مالیشون جوری بود ک اگ میرفتم مامایی نمیتونستن حمایتن کنن برا زندگی تو ی شهره دیگ اماالان خودم حقوق میگیرم
واقعا؟اما فرهنگیان گفتن ی سال مرخصی زایمان میدنو سه ماه تعطیل پنج شنبه جمعه تعطیل اما همش باید منتظر ...
پرستاری حقوقش بالاتره کلاسشم بیشتر
کلیم میتونی به خودت برسی مرخصی زایمانت با حقوق میدن
اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
وای اره خدایی پرستیژه بالاتری داره ای کاش شرایطشو داشتم ولی عمه هام گفتن تو طرح میمونیو کلی پرستار ب ...
هرجور مایلی