2777
2789

چقدمیگیرن؟بعد چجوری بهشون اعتمادمیکنید؟ازشون کارت ملی اینا میگیرین؟دوسدارم یکی باشه ثابت فقط همون بیاد نه خانم دیگه...خودم دیگه کمردرد شدم شوهرم خیلی روی نظافت خونه حساسه منم نمیرسم همش کارخونه انجام بدم به هیچ کارم نمیرسم نه درسم نه ورزشم نه کارم ...تجربه هاتونو بگید مرسی🌹🥰

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

از طریق شرکت های خدماتی باشه بنظرم بهتره توی این دوره اعتماد خیلی سخته 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانمه هست مامانم میشناسه واسه اون میاد مت وخواهر وزت ااداششم اگه کاری داشته باشیم به همون میگیم اینجا شهر کوچیکه راحت میشه اعتماد کرده چون تعریبا همه همه رو میشناسن امروزم میخاد بره اشپزخونه زنداداشمو تمیز کنه۰به قیمتم اصلا حرف نمیزنه هر چی خودت بدی

سلام یه تمیزکار افغانی مطمئن هست اقوام همسرم معرفی کردند سالهاست تمیزکارشونه و میاد کمکشون

منزل منم چندبار اومده و راضی ام

هم پاکه هم تمیز هم حرف گوش کن 

پول هم توقعی نداره چیزی نمیگه بهش  بین ۳۰۰ تا۵۰۰ دستمزد  میدند صبح تاشب پاک میکنه

بستگی داره خونه دوخوابه باشه یا سه خوابه

سه خوابه باشه تا۶۰۰ هم بهش دستمزد میدند

زنگ بزنید شرکت های نظافتی معرفی میکنندو مطمئن هست

ما در یک ساختمان خانوادگی زندگی می کنیم 

مادر شوهرم به همراه سه عروس یعنی 4 واحد

یه خانمی هستن که سالهاست بهمون کمک می کنن و تقریبا هر روز هفته میان

برای هر خانواده یه روز مشخص و اگر کسی مهمان داشت یا مثلا سبزی یا وسایل فریز خواست آماده کنه هم میان

ماهانه بهشون 15 میلیون سرجمع می دیم و بعد بین خودمون تقسیم می کنیم

دائم نیست ماهی ی بار نهایت دوبار میاد  دیگه ۴ سالی هست ثابته ساعتی ۹۰

چه خوب از کجا پیداش کردین؟

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

من ماهیانه میدم 

15

هر روز میاد برای کارای روتین و معمولی 

شناسامه اش و سفته گرفتم ازش و ضامن داره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چه خوب از کجا پیداش کردین؟

والا مغاره ی پرسنل داریم خوابگاه زندگی میکنه این بنده خدا هم اتاقیش بود از این طریق

ولی جدیدا راضی نیستم سطحی کار میکنه خودمم اهل تذکر دادن نیستم دوستم ندارم عوضش کنم دیگه بعد ۴ سال 

باید کمی تذکر بدم سخت گیر تر بشم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من خیلی لازم دارم ولی اگه بخوام مرخصی بگیرم بمونم خانه خودم انجام میدم یا کارای فریزر رو انجام میدم یه نفر میخوام صبح که من نیستم بیاد تمیز کنه بره فقط هم پرده و دیوار و کابینت و زیر گاز و اینا کارای روزمره رو خودم انجام میدم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
اسی جان من بااون قسمتش که گفتی شوهرم حساسه مخالفم این حساسیتانتیجش میشه کمردردوپادردوگرنه معمولی باش ...

خب آره عزیزم همسرم که حساسه حوصله نق زدنشو ندارم خودمم مشکل اینه من خودمم خونه بهم ریخته باشه کلا تمرکزمو حواسم میره سمت خونه ..برای همین همیشه دوسدارم یکی باشه کمکم کنه این مسئولیت از رو دوشم بردارم یکم حتی واسه دوسه روز در هفته .