2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین سونو ان تی

132 بازدید | 17 پست

من الان ۱۲ هفتم سونوگرافی واسه شنبه بهم وقت داده یعنی ۴روز دیگه دیر میشه برم برا ان تی 

یا برم جای دیگه اونجا که دیر نوبت داده سونوش خوبه

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

نه تایمش خوبه منم همین حدودا بود رفتم جنسیتم مشخص میشه تقریبا

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تایمش خوبه منم همین حدودا بود رفتم جنسیتم مشخص میشه تقریبا

میشم ۱۲ هفته ۴ .۵روز یعنی ۱۳ هفته دقیق میشه؟

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
اره دکتر من که اینحوری بهم گفت...

دوستم استرس میده الان برو😪

نه بابا. من اولیو ۱۲ هفته و ۴ روز رفتم دومیو ۱۲ هفته و ۵ روز

مرسی عزیزم برات صلوات فرستادم

میشم ۱۲ هفته ۴ .۵روز یعنی ۱۳ هفته دقیق میشه؟

اره درستش همینه تایم طلاییشه منم همین تایم رفتم اصلا نگران نباش

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
فقط چون با اضافه شدن هفته مقدار ان تی بالا میره اگه رفت نگران نباش 

از همون میترسم

اره درستش همینه تایم طلاییشه منم همین تایم رفتم اصلا نگران نباش

عدد انتی چند شد؟