2777
2789

بنظرتون دکتر جراح زیبایی باشه برای عمل بینی خوبه.......... یا دکتر حلق بينی.......... 

یه دکتر رفتی حلق بينی هست اما مدلهاش زیاد قشنگ نیست...... 

یکی دیگم جراح زیبایی هست مدلهاش خیلی قشنگن اما میترسم بعد به تنفس اینا سخت نباش..... آخه میگن جراح برای تنفس اینا کاری نداره.فقط مدلش قشنگ درمیاره آیا حقیقته..... من یزد هستم اگه کسی دکتر خوب سراغ داره کمکم کنه ممنون 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

🌹💐دلم بعضی وقت‌هاخیلی میگیره اما به خدا ک فکر میکنم خیلی آروم میشم چون میدونم هواما داره خدایاهمیشه کنارم باش تنهام نزار 🌹💐

مشکل تنفسی چیزی نیس ک فداش کنی بخاطر زیبایی . 

همه اونها ک مشکل تنفسی دارن میرن ترمیم 

یکی پیدا کن که متخصص حلق و بینی باشه و خوب دربیاره 

واس منم متخصص بود ،مشکل تنفسی ندارم و قشنگ هم شده 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل تنفسی چیزی نیس ک فداش کنی بخاطر زیبایی .  همه اونها ک مشکل تنفسی دارن میرن ترمیم  ی ...

آخه دکتر خوب سراغ ندارم 😞

🌹💐دلم بعضی وقت‌هاخیلی میگیره اما به خدا ک فکر میکنم خیلی آروم میشم چون میدونم هواما داره خدایاهمیشه کنارم باش تنهام نزار 🌹💐
منم میخوام عمل کنم نه میدونم چه مدلی دوست دارم نه دکتر میشناسم

مثل من ازبس از این اون پرسیدم کلا گیچ شدم 

منم میخوام عمل کنم نه میدونم چه مدلی دوست دارم نه دکتر میشناسم

مدل انتخاب نکنید 

قشنگترین مدل اونیه که به صورتتون بیاد 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

من پیش فوق تخصص گوش و حلق و بینی عمل کردم، پنج شش ساله عمل کردم هم زیباست هم مشکل تنفسی ندارم

. چراخ جراها خوب نیستن 

مدل انتخاب نکنید  قشنگترین مدل اونیه که به صورتتون بیاد

مدل نیمه فانتزی خیلی دوست دارم 

یک سوال هم میشه من بپرسم استارتر؟

آره بپرس عزیزم 

منم پیش نیک تبار ک یزدهست عمل کردم خوبه کارش..دکتر باتحربه وباحوصله ایه

واقعا من همون دکتر نیک تبار کارهاش دیدم واقعا قشنگه که عمل کردین میشه برام بگین ممنون هزینه تنفس اینا 

واقعا من همون دکتر نیک تبار کارهاش دیدم واقعا قشنگه که عمل کردین میشه برام بگین ممنون هزینه تنفس این ...

اره میدونی به فکراین هست ک بعدا تنگی نفس نگیری باحوصله توضیح میده برات میگ ک چه شکلی میخای ولی تاکید میکنه انحنای زیادی ب بینی ندی ک تنگی نفس میگیری بعدا...من اذرپارسال ک ۱۰ماه میشه عمل کردم هزینش اونوقت بود ۱۶تومن.الان دخترعمومم هم پیشش عمل کرده ۲۱شده بود

دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون