2777
2789

سلام دخترم یک ساله امپول واریوپپتیل میزنه برای توقف بلوغ . تو این یک سال فقط شش سانت قدش رشد کرده .

خیلی نگرانم . دکتر گفته یک سالم باید امپول و ادامه بده . 

هم کلاس شنا رفته هم بسکتبال تو این تابستون . ولی این دوتا ورزش خیلی تاثیر روی قدش نداشتن .

کسی تجربه ای داره ؟ 

الان دخترم نه سال و هفت ماهشه و قدش ۱۴۳

خواهش میکنم هرکی تجربه داره بگه 

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قدش الان خوبه . معلوم نیست بره بالا 

علائم بلوغ داشت از هفت سالگی . رشد نوک سینه . بوی عرق . کمی رشد موی زائد . اخرا کمی هم ترشح داشت که دکتر گفت باید جلوی بلوغ گرفته بشه . 

فقط بارفیکس و غذای سالمم  بارفیکس خیلییی بمن کمک کرد

بارفیکس چقد انجام میدادی ؟ دخترم چند ثانیه میره بارفیکس میگه نمیتونم . چیکار باید بکنم ؟ 

خب قدش الان خوبه . معلوم نیست بره بالا  علائم بلوغ داشت از هفت سالگی . رشد نوک سینه . بوی عرق ...

دختره منم هفت سالگی همین علائم رو داشت...دکتر گفت تا یه سال بزنه...بعده یه سال قطعش کرد..الان ۱۲ سالشه ۱۶۷ سانته قدش..هنوزم پریود نشده

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
خب قدش الان خوبه . معلوم نیست بره بالا  علائم بلوغ داشت از هفت سالگی . رشد نوک سینه . بوی عرق ...

پسر من ۹سال و ۷ماهشه قدش ۱۳۴ هست .

دکتر هم بردم گفت یه چند سانت کوهتره ولی فقط ویتامین دی براش نوشت

دخترت که قدش خوب دختر من دقیقا همسن دختر تو ۱۳۸قدش  از کجا فهمیدی  بلوغ زود رس داره ؟من الان نمیدونم دخترم شروع به بلوغ کرده یانه   دخترت متولد ۱۳۹۲؟

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
دختره منم هفت سالگی همین علائم رو داشت...دکتر گفت تا یه سال بزنه...بعده یه سال قطعش کرد..الان ۱۲ سال ...

موقع شروع امپول چند بود قدش ؟ 

پسر من ۹سال و ۷ماهشه قدش ۱۳۴ هست . دکتر هم بردم گفت یه چند سانت کوهتره ولی فقط ویتامین دی براش نوشت

ویتامین دی تاثیری رو قد داره؟

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
پسر من ۹سال و ۷ماهشه قدش ۱۳۴ هست . دکتر هم بردم گفت یه چند سانت کوهتره ولی فقط ویتامین دی براش نوشت

ببر یه دکتر دیگه که بعدا نگن دیر شده