2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو تربیت بچم دخالت میکنه چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2226 بازدید | 39 پست

تنها راه حل دور شدن ازین انتر خانمه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد مادر شوهر منه

من قشنگ گفتم ک بابت تربیت بچم کسی ازم توقع نداشته باشه چون بچه داره با چندتا تربیت بار میاد من میگم نکن میره اوتا میگن بکن من نمیدم میره اونجا اونا میدن خدا فقط بهم صبر ایوووووووب بده

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

از همسرت کمک بگیر بگو نمیخوام بعد بچم آدم بدی بشه من مادرشم و دلسوز تر از همه میخوام جوری تربیتش کنم که زبان زد باشه از ادب پس به مادرت بگو یکم رعایت کنه

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
تنها راه حل دور شدن ازین انتر خانمه

مآ دوریم هفته ای دو سه شب بچم میره باز کرمشو میریزه بخدا ب دوری و نزدیکی نیس ب شعوره ک ندار خداروشکر

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بگو مادرشوهر عزیز، بچه شما که شوهر من هست تربیتش مشکل های زیادی داره. لطفاً در تربیت فرزندم دخالت نک ...

چون من خودم خونه مادرشوهرم 6 قدم فاصله داره باهامون ، 

شاید ماهی یه بار ببینمش 

حوصله همین چیزاشو ندارم

آرامش خودم مهم تره

نه بابا مادرشوهر من با بچه جاریم اینمارو کرد بچه به مامانش فحش میداد

ما توی یک ساختمونیم

عین مادرشوهر استاتر بود

الان هشت سالشه دو ساله چنان وابسته من پایین کمتر میره و بر عکس مادرشوعرمو دوست نداره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دکتر انوشه میگفت وقتی انتخاب میکنید با مادر همسرتون زندگی کنید ینس شما دیگه هیچ اختیاری توی تربیت فر ...

حتی با مادر خودتم زندگی کنی همینه ها 

پسر من خونه مامانم ک میرم انگار ی بچه دیگس بس ک لوسش میکنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
من باشم برخورد جدی میکنم و دیگه اجازه نمیدم بچه رو ببینه 

من یکم تند بهش گفتم داری جلو بچم بی احترامی ب مادرش میکنی گفت ن شوخیه گفتم ن شوخی نیست بچم شوخی نمیفهمه اونم قهر گرد رفت 

بهتر جدی تر تند کتر برخورد کنی با مادرشوهرت بلار شوهرم ناراحت بشه شما مادر اون بچه هستی شمارو دارن خراب میکن تو ذهن بچه  

و با دختر بامهر زیاد ومحبت رفتار کن باهات راه بیاد 

نذار بای شکلات بچه خراب بشه شما مادری مسئول بچه ات 

حتی با مادر خودتم زندگی کنی همینه ها  پسر من خونه مامانم ک میرم انگار ی بچه دیگس بس ک لوسش میک ...

بله دوست عزیز من اون ی تیکه رو درستش کردم . فرقی نداره چه مادر خودت چه مادر همسرت و چه فامیل

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین