سلام عزیزم من ی دختر سه ساله دارم و مادر شوهرم کنار ما زندگی میکنه ولی دخالت میکنه تو تربیتش مثلا بچه من برای یرشکلات گریه میکنه من دوس ندارم شکلات بهش بدم میگم. اول غذا بخوره ک اشتهاش از بین نره بعدا عصر بهش بدم ولی وقتی گریه میکنه مادر شوهرم فکر میکنه من میزنمش ی جوری باهاش حرف میزنه ک من مقصرم و شکلات بهش میده یا مثلا دخترم میخوام موهاشو شونه کنم لجبازی میکنه دستمو گاز میگیره منم سرش داد میزنم میزنه زیز گریه باز مادر شوهر فکر میکنه من زدمش ک گریه میکنه میاپ الکی جلو بچه منو میزنه ک بچه اروم بشه بهش میگم این کار اشتباهی هست بچه از مادرش حسابب ببره یا بچم میگه مامان برو بیرون مادر شوهرم میگه برو خونه بابات منو دختر تورو نمیخواییم منم بهش میگم این کار شما اشتباه هست میگه شوخی میکنم بعدشم اگه چیزی بگم قهر میکنه شوهرمم ناراحت میشه میگه افکارش قدیمی هست ولی بچه منه من میخوام تربیتش کنم ن اینکه میبینم مادر شوهرم میخواد منوپیش بچم بی ارزش کنه
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
من قشنگ گفتم ک بابت تربیت بچم کسی ازم توقع نداشته باشه چون بچه داره با چندتا تربیت بار میاد من میگم نکن میره اوتا میگن بکن من نمیدم میره اونجا اونا میدن خدا فقط بهم صبر ایوووووووب بده
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
از همسرت کمک بگیر بگو نمیخوام بعد بچم آدم بدی بشه من مادرشم و دلسوز تر از همه میخوام جوری تربیتش کنم که زبان زد باشه از ادب پس به مادرت بگو یکم رعایت کنه
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین
مآ دوریم هفته ای دو سه شب بچم میره باز کرمشو میریزه بخدا ب دوری و نزدیکی نیس ب شعوره ک ندار خداروشکر
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
دکتر انوشه میگفت وقتی انتخاب میکنید با مادر همسرتون زندگی کنید ینس شما دیگه هیچ اختیاری توی تربیت فر ...
حتی با مادر خودتم زندگی کنی همینه ها
پسر من خونه مامانم ک میرم انگار ی بچه دیگس بس ک لوسش میکنه
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
حتی با مادر خودتم زندگی کنی همینه ها پسر من خونه مامانم ک میرم انگار ی بچه دیگس بس ک لوسش میک ...
بله دوست عزیز من اون ی تیکه رو درستش کردم . فرقی نداره چه مادر خودت چه مادر همسرت و چه فامیل
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین