2777
2789
عنوان

دخترم با گریه ازم جداشد😭😭😭

3926 بازدید | 157 پست

مامان ها😭😭

چیکار کنم؟ کلاس اولیه. 12روز اول مهر رو باعشق میرفت و شوق داشت. ضریب هوشی بالایی داره ولی متأستا اینکه یه دانش آموز کلاس بالاتر سرش داد زده که مقنعت رو درست کن. دخترم هول کرده و بطری آبش از دستش افتاده، با دوستاش بهش خندیدن و مسخرش کردن. دیگه از اون موقع  شب ها با اضطراب میخوابه. روزهام اصلا اشتیاق نداره. میگه مدرسه رو دوست ندارم. یه روز هم همکلاسیش توی صف که بودن، دیده در کوله پشتیش بازه، دختر من پشت سرش بوده، گفته تو در کوله ی من رو باز کردی، هرچی دخترم گفته کار من نیست، تهمت نزن. گفته چرا و خیلی بی ادبی. 

امروز هم قبل مدرسه بردمش پارک روبروی خونه کمی بازی کنه و بعد بردمش ولی تا خواستیم بریم رنگش پرید و دستاش یخ کرد. تو مدرسه بهم چسبید و گریه میکرد تا اینکه ناظم اومد سوت زد بدو سر صف و منو از مدرسه بیرون کرد😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ناظم گفتم دختر من اینجور نبود و یه کلاس بالایی اذیتش کرده، بدون توجه فقط میگفت پیگیری میکنیم، تا وقتی شما مامانا بیاین اوضاع بچه هاتون همینطور می مونه. 

تو باید پشت دخترت باشی اول باید بری مدرسه رو سر اون مدیر بی لیاقت و معاونش خراب کنی بعد به حساب اون بچه ها برسی پرونده بچه تم بگیر ببر مدرسه دیگه نزار حس کنه پشتیبان نداره لطفا خواهش میکنم ازت اون الان نیاز داره به پشتیبان و تکیه