2777
2789
عنوان

تعین جنسیت و سونو ان تی،ممکنه اشتباه باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14720 بازدید | 60 پست
دست خودم نیسسس دختر دوست داشتم

منم شوهرم دختر میخاست دومیو رفتم برای تعیین جنسیت اقدام کردم ولی ی اتفاقایی افتاد ک خدا بهم فهموند بزور چیزیو از من نخاین الانم میگم خداروشکر که فقط تموم شد و بچم صحیح و سالمه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینشالا سلامت  باشه.ولی تروخدا لحظه اسی نا شکری نکن درمورد جنسیت خیلیارو دیدم که بعدا از ناشکریشون بدلایلی پشیمون شدن.میدونم دوستداری دخترباشه ولی خداروشاکرباش بچه همینکه صالح و سالم  باشه کافیه توکارخدا اصرار خوب نیست

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
دست خودم نیسسس دختر دوست داشتم

تو روخدا ناشکری نکن .من دوست داشتم پسر بیارم و الان یه گل دختر ۳ ساله دادم که هر وقت نگاش میکنم خودمو لعنت میکنم که چرا ناشکری میکروم‌بچه هر چی باشه نعمته عزیز دلم .میدونم همه دوست داریم از جفتش داشته باشیم در حد آرزو خوبه .اما حواست باشه ناشکری نکنی🥰🥰

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

انشالله خدا بهت یه پسر کاکال زری و ناناز بده عزیزم❤️❤️❤️

یکی دارم یه دخترم دارم . ولی دوست دارم یه پسر دیگه هم داشته باشم چون پسرم داداش میخواد. نه سالشه پسرم . باور کن کار هر روزشه دعا که مامان برام یه داداش بیار

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
😭😭😭😭 گریه خیلیی شدید💔💔💔💔💔💔

سلام

فکر کن دختر بود اما نقص ژنتیک داشت و یک عمر بچه ی معلول داشتی مثل پسرخاله ام

دخترش۱۳ سال و خرده ای سن داره رو ویلچره 

یه قدم تاحالا راه نرفته

پسرخاله ام ناراحتی قلبی گرفته

ازاین غم

سه تابچه داره

حالا دقیق میفهمی  وقتی همه بهت میگند دعا کن سالم وصالح باشه یعنی چی

حکمت خدا این بوده که شما پسر داشته باشی تسلیم حکمتش شو 

الان بچه داری جنسیتش چیه؟

اره یه پسر ۴ ساله دخترمم خرداد زایمان کردم میره تو ۵ ماه ۲۲ این ماه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷