2777
2789
عنوان

اکو قلب جنین شیراز

947 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من دوهفته دیگه باید برم اکو قلب جنین

کجا برم که ارزونتر پام دراد و نوبتم بشه واسه دوهفته دیگه

خصوصیا اکثرا یک ملیون بودن جایی سراغ ندارید که کمتر باشه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

بیمه هم سلامت ایرانیان دارم

یسربرو بیمارستان قلب الزهرا سوال کن ببین اونجا چجوریه

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارشو از نت ببینذپیدا مکنی زنگ بزن

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
لامصب شهرستانم اصلا نمیتونم حضوری برم😬کسیم ندارم که بفرستم بره واسم سوال کنه

اخی عزیزم تلفنی .از۱۱۸شماره بگیر زنگ بزن

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

بیمارستان کوثر .الان تونت نگاه کردم داره نوشته طرف قرارداد بابیمه...بلاخره باید یسر بیای نوبت بگیری وبعد که نوبتت شد بیای