2777
2789
عنوان

بی خوابی بد دردیه

166 بازدید | 6 پست

چندوقته هی یک ربع خوابم میبره از خواب میپرم دیگه باید با خودم بجنگم تا برم یک ربع بعدی.یکربع به هفت هم باید پسری رو بیدار کنم و صبحانه بدم و راهیش کنم به مدرسه.تورو خدا قرص خواب چی آدم رو مثل خرس میخوابونه بدون نسخه هم فروش داره البته.اگه میشناسید بگید لطفا

.                                       

میشناسم اما نمیگم چون اعتیاد میاره اصلا خوب نیست قرص خواب سعی کن باچیزای طبیعی ک خواب اور هستن خودتو بخوابونی اگ استرسی هم هستی ازخودت دورکن

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا حالا تو اوج سرماخوردگی ،اسهال نگرفتی ،که باهر عطسه 

.......

تا بفهمی درد بدترازبی خوابی هم هست

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
میشناسم اما نمیگم چون اعتیاد میاره اصلا خوب نیست قرص خواب سعی کن باچیزای طبیعی ک خواب اور هستن خودتو ...

چی طبیعیه.بگو تا بخورم ۷۲ ساعت پلک رو هم نزاشتم.سرماخوردگی شدید هم گرفتم بی خوابیام رو ممتد کرده

.                                       
تا حالا تو اوج سرماخوردگی ،اسهال نگرفتی ،که باهر عطسه  ....... تا بفهمی درد بدترازبی خوابی هم ...

دِ همین الانش همینم دیگه دختر.در اوج سرماخوردگی اسهال شدیدم ثانیه به ثانیه عطسه دارم و باید بپرم برم دستشویی

.