کآری نداره به من اذیت منم نمیکنه آخه سخت نیست آخه کاری نمیکنه مثل بقیه یا مثل بقیه نیست که از ...
ببخشید برای من یه سوال پیش اومد، دوس نداشتی جواب نده، با همون آقا که گفته بودن صیغه بشید ازدواج کردید؟! چون گفته بودین اون آقا توی میدون تره بار کار میکردن
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
کآری نداره به من اذیت منم نمیکنه آخه سخت نیست آخه کاری نمیکنه مثل بقیه یا مثل بقیه نیست که از ...
به عنوان دختر فردی که بیست واندی سال تریاک میکشه میگم بعله پدر منم همیشه کار کرده وزندگی رو تامین کرده برا ازدواج ما بچه هاش کم نزاشته والانم میریم خونش بازم به برکت وجودش ولی دردسرم کم نداره جانم به مرور رو خیلی چیزاش تاثیر گذاشت اخلاق رفت امدامون به مرور مصرف بالاتر میره وخوب شانس بیاری سمت چیز بدتر وقوی تر نره خلاصه مادر همیشه میگه کاش وقتی جوون بودم سفت حلوش وایمیستادم بچه نیار گلم پدرم اعتیادش اوایل از ما پنهون کرد بیست سال وخوردهای تو خونه مواد نمیکشه یه اتاقک مخصوص داره همیشه ازمون خجالت کشیده شاید برا اینه رو برادرا وخواهرام تاثیر نزاشته ولی شوهر شما انگار افتخار میکنه به این کارش پس بچه نیار چون صد درصد تاثیر میزاره روش