2777
2789
عنوان

کمککک.عقب افتادن عجیب و غریب پریود

940 بازدید | 17 پست

خواهش میکنم به دادم برسید.

من خواننده‌ی خاموش بودم،برای پرسشم عضو شدم.

من شانزده روزه که پریودم عقب افتاده،(بی‌سابقه‌ست و همیشه منظم بودم)

بی‌بی چک منفی شده،دیشب ببخشید درحین رابطه،ازم خون اومد. فکر کردم پریود شدم،اما امروز فقط لکه بینی دارم.

کلی رازیانه و گرمی‌جات خوردم.

تو رو خدا بگید لکه‌بینی برای چیه؟

راستی،من پنج ماه پیش ازمایش هورمونی و سونو رحم تخمدان دادم،سالم بودم.چه مرگم شده.

تو رو خدا راهنماییم کنین،دارم دق میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ماه بیشتر خانما پریودشون عقب افتاده حتی خودمم همینطور شدم

فک کنم بخاطر فصل باشه

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

این ماه بیشتر خانما پریودشون عقب افتاده حتی خودمم همینطور شدم

فک کنم بخاطر فصل باشه

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

پریودشدی منتهااولش بوده

بعدبهم بگوسونوروچندمین روزپریودت دادی چون منم میخوام بدم حجم خونریزیم کم شده برااون میدم 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
اول اینکه ازمایش دادی پس تنبلی نداری درسته؟؟  دوم اینکه بی بی چک خطا داره  سوم اینکه گاه ...

بله،تنبلی ندارم.

ینی ممکنه توی این چند ماه تنبلی گرفته باشم؟

بی‌بی سه بار زدم،آخریش دیروز بود. چشم،آز میدم فردا..

اگه منفی بود چی کنم؟چقد منتظر بمونم؟

بله،تنبلی ندارم. ینی ممکنه توی این چند ماه تنبلی گرفته باشم؟ بی‌بی سه بار زدم،آخریش دیروز بود. چشم ...

اره ممکنه گرفته باشی اگه امکانشو داری هم دوباره ازمایش برای تنبلی و بارداریت بده اگرم منفی بود و تنبلی نداشتی منتظر پریود بعدیت باش و تاریخشو حتما یادت باشه 

پریودشدی منتهااولش بوده بعدبهم بگوسونوروچندمین روزپریودت دادی چون منم میخوام بدم حجم خونریزیم کم شد ...

خدا از دهنت بشنوه.

راستش دکترم نگفت چه روزی سونو بدم.همینجوری نوشت،رفتم انجام دادم.

گمونم ده روز بعد از تموم شدن پری بود