2777
2789
عنوان

بین پدرم و شوهرم

1058 بازدید | 36 پست

شوهرم تولیدکننده بیلیارد و اسنوکره،بابام ویلا ساخته میخاد از شوهرم میزبیلیارد برداره،قبلش بگم که بابام در حق من خییلییی ظلم کرده تو تاپیک های قبلم گفتم مثلا خواستگاریم نبود،واسه عقد فقط گفت واسه امضا میام فکرکن پدر نداری،شروط ضمن عقد نوشت جهیزیه نمیدم که نکنه خدایی نکرده واسم هزارتومن خرچ کنه،حتی تا یکسال بعد ازدواجم آدرس خونمم نداشت..الان یهو اومده میگه میزبیلیارد میخوام واسه ویلام..قیمت بیلیارد هم بالاست تقریبا ۶۰م..بنظرتون به شوهرم بگم رایگان بده یا پولش بگیره حداقل واسه خودم؟؟

وقتی باباتون حتی جهیزیه به شما ندادن چرا رایگان بدین؟

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر حتی رابطه خوبی هم داشتید چیزی نیست که رایگان باشه میتونه با تخفیف ویژه بده البته این نظر منه بعدم بذار همسرت خودش تصمیم بگیره فقط بگو بخاطر من به رو نمون هرچی فکر میکنی درسته انجام بده

چزا پدرت اینجوری کرد ؟اگ داره ویلا میسازه پس چرا بهت جهاز نداره اگ وضعش خوب بوده

خییلیی چندتاچندتا داره،حتی مجرد هم بودم بهم پول توجیبی نمی‌داد،موقع ازدواجم فقط نگران این بود نکنه براش خرج داسته باشم حتی جشن عقد هم نداشتم فقط رفتم محضر و رفتم خونه شوهر