اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یه محیط پر از حسادت و رقابت و درغگویی دانشگاه دولتی علوم پزشکی بودم
دقیقا منم .اصلا هیچی واقعی نیست حس میکنی همه نقاب دارن. حالم از همشون بهم میخوره
اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!
چرا؟ من امسال میخوام برم دانشگاه بیشتر توضیح میدی؟
نه اینکه محیط وحشتناک باشه اصلا.فقط دیگه مثل مدرسه برا من حس و حال خوبی نداره .خوشم از هیچکدومشون نمیاد
سلام خوبید ببخشید توی یکی از تایپک گفته بودید فیزیک میخونید و با سوابق تحصیلی رفتید،منم میخوام سال دیگه با سوابق برم فیزیک ولی میترسم چون رشته خودم کاردانش بود هیچ زمینه ای از فیزیک ندارم🤕دروس دانشگاهی خیلی سخته؟مدل امتحانات چه شکلی هست نمونه سوال میدن یا جزوه؟