2777
2789
عنوان

چاقی دختر نوجوان

1753 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من تازه اومدم نی نی سایت من یه دختر 14 ساله دارم که بشدت چاقه دست خودش هم نیست قدش 166 وزنش 89 هیچی هم نمیخوره  اصلا انگار با هوا چاق میشه دلم براش میسوزه اعتماد بنفسش صفره هیجا با من و باباش نمیاد  غذا هم زیاد نمیخوره بگم بخاطر پر خوریه هرچقدر هم ورزش میکنه انگار نه انگار  نگرانشم لطفا اگر میتونید بهم به پیشنهاد بدید بهش کمک کنم گناه داره میترسم بچم دست به خودکشی بزنه 😔

خوب ببرش دکتر تغذیه

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 3 4 سال پیش خیلی خیلی چاق بودم تقریبا همین سنا بودم 

از یک جایی به بعد معمولا ادم به خودش میاد اراده میکنه لاغر میکنه نگران نباش تو فامیل ما که همه همین بودن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

از تغذیه نیست یعنی تیروییدش مشکل داره

ببرش آزمایش و دکتر با داروکنترل میشه

ریزه خواری و تنقلات هم ممنوع

تو خونه آهنگ بذار روزی یک ساعت باهم برقصین

یا برید جاهای خلوت با همراهی حودت پیاده روی

فقط هر روز باید باشه تمام این ها نه که هی رعایت کنه هی بی خیال شه تو ۶ماه به اونی که میخواد و میخوای میرسین

شک نکن

فقط همت و اراده و پی گیری میخواد

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜